Spektakularnije venčanje niste skoro videli: Umesto bidermajera letelo je motorno ulje! (FOTO)

Prisutni ljubitelji dvotočkaša, ali i brojni Trebinjci nisu krili oduševljenje, pa je celi čin bio ispraćen rečenicama podrške i gromoglasnim aplauzima

  • 0

Iztok Štiha i Darja Gubenšek iz Velenja, iz Slovenije, svoj prvi dolazak u Trebinje iskoristili su da kažu sudbonosno "da" na 18. Moto skupu, čime su dodatno uveličali punoletstvo tradicionalnog bajkerskog okupljanja u gradu ispod Leotara.

1.000 seksi bajkera izvodi vratolomije na snegu. Jedan je samo u gaćicama… (FOTO)

Od Velenja, preko Banjaluke do najjužnijeg grada Republike Srpske prešli su oko 700 kilome

tara, ali su, kažu, bili spremni da izdrže celi put samo kako bi svoju desetogodišnju ljubav zvanično krunisali u Trebinju među kolegama bajkerima iz celog regiona i Evrope.

Darja je bila obučena u belu venčanicu, prilagođenu venčanju na bini moto kampa, dok je Iztok bio u crnom bajkerskom sakou. Prisutni ljubitelji dvotočkaša, ali i brojni Trebinjci nisu krili oduševljenje, pa je celi čin bio ispraćen rečenicama podrške i gromoglasnim aplauzima.

I dok je matičar čitao protokolarne rečenice i upoznavao mladence o pravima i obavezama, čulo se i da u Trebinju nikada ranije nije bilo veće svadbe, na kojoj je, po slobodnoj proceni, prisustvovalo oko 1.000 gostiju.

Iako su devojke u publici očekivale da mlada baci bidermajer, do njih je sa bine stiglo motorno ulje.

Foto: trebinjelive.info Foto: trebinjelive.info

Kumovi na venčanju bili su im Bojan Pleminitaš i Milan Miki Muratović – trebinjski bajker i fotograf, koji kažu da su sa radošću prihvatili poziv za kumstvo.

I upravo Miki je zaslužan što su ovo dvoje Slovenaca odlučili da se venčaju u Trebinju.

- Motor sam pre godinu dana prodao Mikiju i tako smo postali prijatelji. Nagovorio me je da dođem na Moto skup u Trebinje, ali ja sam u šali rekao da me eto ako se mogu venčati -  rekao je mladoženja, koji je član Moto kluba Road kings - Kraljevi puta iz Velenja.

Foto: trebinjelive.info Foto: trebinjelive.info

Iztok pojašnjava da mu je Miki tada rekao da je sve sređeno i da se venčanje može prirediti u moto kampu u Trebinju. Posle toga, nije bilo dileme.

Miki i Iztok su sve isplanirali, a Darja je za venčanje saznala tek nekoliko dana pred polazak za grad ispod Leotara.

Iako Darja nije navikla na duga putovanja na dvotočkašu, o odustajanju se nije ni razmišljalo. Trebinje je spremno čekalo mladence.

- Prespavali smo u Banjaluci. Odmorili se i krenuli za Trebinje. Celi put je prošao u najboljem redu, a ovde su nas svi lepo primili - kažu mladenci, dodajući da sada kada i zvanično imaju prijatelje u Trebinju, još veća obaveza im je da dolaze u ovaj grad – kod kuma Mikija.

Foto: trebinjelive.info Foto: trebinjelive.info

Darja nije krila oduševljenje Trebinjem. Kaže da se svaki kilometar isplatio, a obećava da će se truditi da navikne na duga putovanja na motociklu, jer ljubav je ta koja pobeđuje i daje snagu da se prebrode sve prepreke.

U rodnom Velenju, Iztok radi kao rudar, dok je Darja zaposlena kao fizioterapeut.

Ovo je drugo venčanje na moto skupu u Trebinju. Prethodno je održano pre tri godine.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/trebinjelive.info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA