Pedofil iz Šapca, zlostavljao i ranije: Devojčicu (15) pritisnuo uz ogradu i pokušao da je ljubi, komšinicu hvatao za grudi

Komšije pričaju da incident sa devojčicom (5) nije bio jedini

  • 7

Hapšenje Nebojše Bogdanovića (20) iz Šapca, koga je u pokušaju obljube petogodišnje devojčice zatekao njen otac, izazvala je šok u komšiluku, ali ne i iznenađenje jer je osumnjičeni i ranije važio za "čudnog" mladića, koji je spopadao devojčice ali i starije žene.

Jezivi detalji hapšenja pedofila kod Šapca: Roditelji su čuli vrisak i zatekli obnaženog monstruma nad njihovom ćerkicom

Komšinica iz ulice Drage Ljočić, u kojoj žive Bogdanovići kaže da je Nebojša pre dve godine napao i njenu tada 15-godišnju unuku.

- Moju unuku je pritisnuo uz ogradu, pokušao je da je poljubi, tražio od nje da se zabavljaju. Ona je odmah počela da vrišti, i tako se spasla - kaže komšinica, prenosi "Blic".

Ona kaže i da to nije bio jedini Nebojšin "incident".

- Pre toga je jednu njihovu rođaku, stariju ženu uhvatio za grudi. Tražio je od žene i da se skine i da mu pokaže grudi. Tad je izbio haos. Ona se požalila kod Nebošine babe Dragice, ali ga je ova branila. Rekla je: "Nemoj da mi brukaš unuka" i od tad se više ne druže. Nebojša se uvek čudno ponašao.

Jeste se na ulici uvek ljubazno javljao, ali retko da je ko išao kod njih, baš zbog njega. Roditelji devojčice žive tu u komšiluku, dve ulice dalje. Oni su jako fini ljudi, zato me i začudilo što su uopšte bili kod njega u gostima. Posle sam čula da je Nebojša kod njega radio, limariju, mehaniku.

Čovek ga zaposlio, dao mu platu, a on mu napadne ćerku. Niko nije iznenađen, ali ipak smo svi u šoku - kaže komšinica Bogdanovića.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ruzaa

    12. jun 2017 | 08:21

    A zasto ste drage komsije cutali do sada,zasto niste prijavili policiji kad je prvi put napao,pa monsrum,zver,manijak nebi sad napao dete.......a i ta njegova baka lepo ga stiti..... Dozivotna za monstruma i kastracija ,ma otkinut mu onu stvar pa da nema na sta ni da pisa a kamo li da ima nagone

  • @ KiKi

    12. jun 2017 | 09:18

    E sad će babe Zaludnje babe da izmišljaju A do juče gledale rialiti Što su ćutale

  • Aca

    12. jun 2017 | 17:04

    Nemam reci za pedofile samo da psujem na zalost nisam sudija inace bili bi puni zatvori

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA