"CALL OF DUTY": Amerikanci ubijaju Talibane - kao u video igrici (UZNEMIRUJUĆE) (VIDEO)

Pomoću raznovrsnog arsenala oružja, dva hilikoptera su za nešto više od dva minuta ubila pedesetak Talibana koji su na sve načine pokušali da pobegnu

  • 4

Na  internet strani "Lajv lik" pojavio se snimak obračuna američkih snaga i Talibana u Avganistanu koji, bez obzira na svoju brutalnost, neodoljivo podseća na popularnu igricu "Call of Duty".

 

Naime, kamera u borbenom helikopteru "apač" snimila je obračun sa Talibanima koji su spremali zasedu američkoj patroli. Pomoću raznovrsnog arsenala oružja,  helikopteri su za nešto više od dva minuta ubili pedesetak Talibana koji su na sve načine pokušavali da se sklone.

 

Međutim, piloti nisu znali za milost i svi Talibani su ubrzo pobijeni. Akcija je izvedena tokom noći, a kristalno  jasan snimak iz helikoptera nameće pitanje da li je ovo isečak iz igrice ili je stvaran. Nažalost, snimak je autentičan.

 

Pogledajte video:

 

 

(I. M. / Video: Lajv lik)

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa stankovic

    24. jul 2012 | 18:18

    Ociti primer kako Amerikanci postaju "Ratne zivotinje" Po povratku s ratista svoja iskustva prenose mladjim narastajima, a onda se dogodi "Bioskop" sa 12 mrtvih i 59 ranjenih/ Nista sto se dogodi u Americi nije slucajno, sve ima svoje razloge. Svaki ubijeni taliban ili iracanin ima svoj pandam u Americi. Amerikanci sa svojim bolesnim umovima sami sebe desetkuju, njima nije potreban neprijatelj, oni su sebi najveci. Uskoro po gradovima u Americi neces moci slobodno setati, svaki kvart ce biti ogradjen visokim ogradama i naoruzanimn obezbjedjenjem. Za prelazak u drugi kvart trebat ce ti propusnica, a ako zelis u kupovinu, morat ces angazovat vojsku.

  • SINISA

    1. februar 2013 | 21:33

    pa ovako samo kukavice ratuju...........,,sidjite dole Ameri pa se pogledajte u oci sa neprijateljom,, hahahha ali treba imati muda za to .....a oni ih nemaju

  • Ja

    3. januar 2013 | 09:55

    Eto ja slobodno kazem da mrzim Amerikance zato sto su krvolocni, zato sto su zli, i zato sto su jedan genocidan narod!!! Sutra da ih neko, ili nesto izbrise sa lica zemlje ni jednog trena mi nece bizi zao! Ovo nije nista u odnosu na druge metode ubijanja koje primenjuju svuda u svetu... Hej, toliko su bezobrazni da nam otvoreno prete, i ucenjuju nas zbog GMO hrane!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA