Majka tinejdžerka ostavila svoje dve bebe u kolima 15 sati bez hrane i vode: Zatekla je horor kada se vratila sa žurke! (FOTO)

Umesto da ih odvede u bolnicu ona ih je okupala i obukla im drugu odeću

  • 20

Majka tinejdžerka je ubila svoje dvoje dece nakon što ih namerno ostavila u vrelom automobilu duže od 15 sati kako bi mogla da se provodi sa prijateljima.

Još jedna MAJKA MONSTRUM (24) iz Hrvatske: Nemoćno dete neprekidno je tukla i psovala dok je ono drhtalo od plača i straha

Amanda Havkins (19) ostavila je svoju decu  Adison (2) i Brina (1) bez hrane i vode.

Nakon što je ignorisala njihove krike za pomoć, radnica Volmarta je provela noć kod prijatelja u Ker okrugu u Teksasu. Kada joj je prijatelj predložio da ih uvede unutra, ona je odbila.

Kada se sledećeg dana vratila po njih, oni su bili u nesvesti zbog toplote. Ali, umesto da ih odvede u bolnicu, ona ih je okupala i obukla im drugu odeću.

U početku je pokušala da prikrije šta je uradila, pa je doktorima rekla da su se onesvestili nakon što su pomirisali cveće u lokalnom parku.

Policija je sprovela istragu i na kraju je ona priznala šta se zaista desilo, prenosi ladbible.com.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Šerif okruga Ker je rekao da je ovo najstrašniji slučaj zanemarivanja dece koji je on video za 37 godina rada u policiji.

Iako ranije nije imala problema sa policijom, na kraju se ispostavilo da ovo nije prvi put da je svoju decu ostavili samu u kolima.

- Imala sam dvoje najlepših unučadi. Ne slažem se onim što je uradila, ali ja ona je moja ćerka i ja je volim. Uvek ću biti tu za nju - rekla je Ališa, Amandina majka.

Amanda je uhapšena u četvrtak i optužena je po dve tačke za napuštanje i ugrožavanje dece.

Ako bude proglašena krivom mogla bi da provede dve godine u zatvoru. Policija je rekla da bi optužnica mogla da se nadogradi pošto su žrtve ovog zločina deca.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA