OSVOJI UNIKATNO kapitalno izdanje knjige ČUDESNA ŽENA!

Pozivamo sve fanove i oni koji to tek treba da postanu da uzmu učešće u našem nagradnom konkursu na kom možete da osvojite kapitalno izdanje luksuzne knjige ČUDESNA ŽENA inspirisane filmom

  • 0
Foto: Promo Foto: Promo

U sredu 14.06 u domaće bioskope stiže film ČUDESNA ŽENA radjen po vrhunskom stripu DC Comics-a. Mi pozivamo sve fanove i oni koji to tek treba da postanu da uzmu učešće u našem nagradnom konkursu na kom možete da osvojite kapitalno izdanje luksuzne knjige ČUDESNA ŽENA inspirisane filmom.

Potrebno je da u inbox Fejsbuk  stranice Blitz Film-a na OVOM linku pošaljete crtež, fotografiju, ili bilo kakvo grafičko rešenje inspirisano filmom sa vašim imenom i prezimenom, brojem telefona i mejl adresom. Najbolji rad osvaja ovu vrhunsku knjigu a odluku o nagradi doneće naša najpoznatija cosplayer-ka Bojana Vukotić.

Konkurs je otvoren od utorka 13.06 i traje do ponedeljka 19.06.

Gal Gadot preuzela je glavnu ulogu u “Čudesnoj Ženi”, epskoj akcionoj pustolovini rediteljke Peti Dženkins  (“Monster,” AMC’s “The Killing”) i prvi samostalni film DC-jeve superjunakinje. Pre nego što je postala Čudesna Žena , ona je bila Diana, princeza Amazonki, odgojena u skrivenom raju, trenirana da postane ratnica bez premca. Ali kad se avion američkog pilota sruši u more kraj ostrva  Amazonki i Diana sazna za razorni sukob koji hara spoljnim  svetom, odluči da napusti svoj dom, uverena da može zaustaviti pretnju koja se nadvila nad celi svet. Boreći se uz bok muškarcima u ratu koji će okončati sve ratove,  Diana će otkriti svu snagu svoje moći … i svoju istinsku sudbinu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA