Zlatna deca Srbije: Plesni studio iz Novog Sada doneo 11 medalja sa evropskog prvenstva u baletu (FOTO)

- Izuzetno smo ponosni na svu našu decu jer su radne i disciplinovane i ostvaruju odlične sportske i školske rezultate - rekla je Nada Dražeta

  • 4

Dens studio Professional iz Novog Sada vratio se sa evropskog prvenstva u modernom baletu sa čak devet zlata, dva srebra i dve specijalne nagrade.

Delegacija EU i Beogradski festival igre za usavršavanje mladih igrača!

Učesnici na prvenstvu u gradu Matrei u Austriji su bili solisti, parovi, male grupacije i formacije i pokazali su odlično znanje i tehniku igre u različitim stilovima: mjuziklu, modernom baletu i "open" disciplinama.

Po rečima Nade Dražete koja je umetnički rukovodilac dens studia, specijalnu nagradu za "Budući talenat" osvojila je Iva Đorđević, dok je drugu specijalnu nagradu "Najveći broj bodova" osvojila juniorka Milica Mučibabić za koreografiju koju je osmislila naš koreograf Teodora Ladičorbić.

Foto: Promo Foto: Promo

- Izuzetno smo ponosni na svu našu decu jer su radne i disciplinovane i ostvaruju odlične sportske i školske rezultate - rekla je Nada Dražeta i dodala da je upravo to razlog zašto je Professional dens studio najbolji plesni klub u Novom Sadu, sa kvalitetnim i stručnim timom trenera.

Foto: Promo Foto: Promo

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA