≫ 

Najavljen 14. Međunarodni festival vina - Interfest!

Direktorka Interfesta Nataša Budisavljević - Radišić istakla je da će se na ovogodišnjem, 14. po redu Interfestu, predstaviti više od 70 vinskih podruma iz 11 zemalja

  • 0

Član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević prisustvovao je konferenciji za novinare povodom najave predstojećeg Međunarodnog festivala vina – Interfest, koji će biti održan na Trgu slobode od petka 16. do nedelje 18. juna.

Na konferenciji su se obratili i direktorka Interfesta Nataša Budisavljević - Radišić, kao i direktorka vinarije "Mačak" iz Iriga Đurđica Jojić - Novaković.

- Pred Novim Sadom je sezona velikih manifestacija, a Interfest je prvi u nizu takvih događaja, koji svake godine ima sve veći broj izlagača i posetilaca. Vino već odavno nije samo piće, vino je odraz kulture, tradicije i turistički proizvod, a suguran sam da ćemo ove godine imati bogatu ponudu. Festival je idealna prilika da se sklope novi poslovi i ostvare kontakti između posetilaca i proizvođača vina. Grad Novi Sad je sa zadovoljstvom podržao ovu manifestaciju, to ćemo raditi i u narednom periodu, a sa nestrpljenjem očekujemo otvaranje festivala i nadamo se da će sledeći, jubilarni biti najbolji do sada -  rekao je Milorad Radojević.

Foto: novisad.rs Foto: novisad.rs

Direktorka Interfesta Nataša Budisavljević - Radišić istakla je da će se na ovogodišnjem, 14. po redu Interfestu, predstaviti više od 70 vinskih podruma iz 11 zemalja.

- Uz ovakav impozantan broj učesnika, posetioce očekuju i prateći muzički program, kao i stručni paneli i degustacije. Na ovogodišnjem Interfestu biće dosta novih izlagača iz Srbije i iz inostranstva, novih vinarija i vinskih premijera. Ovo je prilika da upoznamo strana vina i tuđu tradiciju, da ih uporedimo sa našima i da naučimo nešto novo – naglasila je Nataša Budisavljević – Radišić.

Međunarodni festival vina – Interfest trajaće od petka do nedelje, radno vreme je od 19.00 – 24.00 časa, ulaz je slobodan, a cena vaučera za degustaciju vina iznosi 100 dinara.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA