Goran Petrović (24) zvani Mazga, uhapšen s metkom u cevi: Ubio suprugu i taštu, a ranio ćerkicu od godinu i po

  • 33

Goran Petrović (24) zvani Mazga, osumnjičen da je 4. maja ove godine na putu Bujanovac – Končulj, kod sela Turija, iz vatrenog oružja ubio dve žene – nevenčanu suprugu Jovanu (24) i njenu majku Dušicu Ivanović (42),  a ranio ćerku K.P. od godinu i po dana, uhapšen je u četvrtak.

Uhapšen osumnjičeni za strašan zločin u Bujanovcu: Ranio ćerku (2), pa ubio ženu i taštu

Njega su priveli pripadnici Policisjke uprave Vranje i žandarma u Predejanu kod Leskovca.

Lisice na ruke su mu stavljene u trenutku dok ga je preuzimala druga grupa krijumčara i, kako Alo prenosi, on je kod sebe imao pištolj sa metkom u cevi. Sama akcija hapšenja je izvedena tako da Petrović od iznenađenja nije imao vremena da reaguje.

Pištolj sa metkom u cevi je prilikom hapšenja nađen kod Petrovića poslat je na veštačenje. Ekspetriza treba da pokaže da li je iz tog orzžja ispalio smrtonosne hice u suprugu i taštu.

On je došao najverovatnije sa KiM u okolini Predajana da bi se našao sa vezom koja je trebalo da ga prebaci u inostranstvo.

Meštani Preševa su uočili muškarca koji sa teritorije KiM nelegalnim putevima ušao u njihov teren. Odmah su obavestili policiju. Policajci su pretpostavili da je taj sumnjivi muškarac dvostruki ubica koji je pucao i usmrtio dve žene i koji je veoma opasan. Kako je za njim već bila raspisana poternica Višeg suda u Vranju, nakon hapšenja je odmah sproveden u Okružni zatvor u tom gradu.

Goran Petrović se tereti za teško ubistvo i preti mu kazna od 40 godina robije. Danas je priveden oko 14 sati na saslušanje u Više javno tužilaštvo i u Viši sud u Vranju. On se branio ćutanjem.

Viši javni tužilac u Vranju Danijela Trajković saopštila je da je okrivljenom za teško ubistvo određen pritvor od 30 dana.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grga

    17. jun 2017 | 00:48

    Nadimak sve govori.

  • sremac

    17. jun 2017 | 09:20

    upoznat sam sa tim slucajem, iako nisam nesto cesto na strani policije, ovog MAJMUNA su trebali ubiti prilikom hapsenja, opravdanje su mogli naci, recimo pistolj sa metkom u cevi, pokusao da upotrebi i sl. a poznavajuci i ciju je sestru i sestricinu ubio, i za njega bi bolje bilo, jer nema zatvora koji ce ga zastiti od naj goreg zlostavljanja. pobio je familiju jednog vidjenijeg i poznatijeg clana podzemlja, iz grupe pink panter,kojeg ne zelim da imenujem a policija i novinari znaju ko je on

  • sudija

    17. jun 2017 | 09:28

    Gde nadje tog debila?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA