≫ 

Udes na Ibarskoj magistrali: Autobus se sudario s kamionom, sleteo s puta, ima povređenih!

Povrede su zadobili vozač i suvozač autobusa zbog kojih su preventivno prebačeni u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu

  • 8

U saobraćajnom udesu autobusa i kamiona koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio sinoć, oko 23 sata, u selu Tavnik na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo-Čačak, srećom niko nije nastradao, a kako nezvanično saznajemo povređeni su vozač i suvozač autobusa novopazarske registracije.

Jeziva scena na Ibarskoj magistrali: Bahati vozač kamiona pri velikoj brzini preticao preko dve pune linije (VIDEO)

Prema nezvaničnim informacijama Novosti, udes se dogodio kada je autobus novopazarske firme "Braća Mulić" koji saobraća na relaciji Novi Pazar - Subotica, krećući se iz pravca Kraljeva ka Čačku posle "kontakta" sa kamionom, takođe novopazarske registracije, koji je išao iz suprotnog smera, sleteo sa puta i prevrnuo se na bok.

Tom prilikom povrede su zadobili vozač i suvozač autobusa zbog kojih su preventivno prebačeni u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu, dok jedini putnik, koji je spavao u momentu udesa, nije povređen.

Saobraćaj je na ovoj deonici Ibarske magistrale bio u kratkotrajnom prekidu zbog uviđaja koji su obavili pripadnici kraljevačke saobraćajne policije.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Novosti / Foto: ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sl.

    17. jun 2017 | 09:57

    Ukleta magistrala,nama ne treba ni rat,ni glad,ni kataklizma,mi sami sebe ubijamo.Tu magistralu treba zabraniti,nema dana,da neko ne pogine.Uzas.

  • Francuz

    17. jun 2017 | 12:00

    Nije mi jasno da država ništa ne čini da napravi neki drugi put pa da tu ukletu Ibarsku magistralu va vek izbriše sa geografske karte srbije! Koliko je ljudi poginulo na njoj pa evo ne znam zašto država ne reaguje već jednom.

  • Radikalni HAMAS

    17. jun 2017 | 16:16

    Pa normalno kad vozač autobusa krenuo u preticanje i pod sloganom jači sam veći sam sklanjajte se ... kad ono sa druge strane kamion sta sad jbt

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA