Najskuplju hranu u Evropi jedu Švajcarci, najjeftiniju Makedonci: Pogledajte gde je Srbija

Odeću i obuću, sa druge strane, najviše plaćaju u Švedskoj, a ona je najjeftinija u Turskoj

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Jeretik
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Hajduk Veljko

    19. jun 2017 | 14:10

    Posle 15 god. u CH mogu svima da poručim da je kvalitetna ishrana u CH prilično skupa ali i vrlo kvalitetna i teoretski ne razbacuje se kao kod nas i koliko se spremi dovoljno je. Ima i lanaca gde je i dosta pristupačnije i jeftinije. A vi što imate u Migrosu 6000CHF zašto ne napišete da je to bruto plata a kad platite zdravstveno, 10% poreza isocijalno koliko vam onda ostane plus stan i ostalo. A tek neizvesnost i kidanje živaca od poslodavca. Ne živim ovde zato što sam bio gladan u Srbiji nego zbog toga što nema korupcije i što kao građanin drugog reda mogu da kažem šta mislim i da život delim u miru sa 150 nacija. A kada bi znali da kg tršanja košta 12CHF i ostalo da ne nabrajam nebi tako razmišljali. Svi mi u Srbiji smo sa tom pričom da je svugde bolje sem kod nas nevalja. Savet posle 15god. Radite i u Srbiji toliko i kako se radi u svetu pa onda pričajte jer sa ovim tempom može i kod nas da se ne bude gladan čak što više. A od automobila iskreno mi se smučilo jer se ovde koristi kao životna potreba a ne za luksuz i proseravanje.

  • suzana

    19. jun 2017 | 14:01

    Tacno u svici je extra skupo, ali zato idite kupujte u Aldi i Lidl, extra povrće i voće! Sve sto treba specijalno idite u Coop! Kad uporedis CH i SRB dođje ti na isto! Kupujte manje automobile manji vam je Lising ili kredit pa ćete imati više za hranu! Ne morate da se pokazujete po Srbiji kako imate a u stvari NEMATE!

  • bog vidi sve kad je bilo najteze natasinom prvom muzu posle udesa u saobracaju ona ga je ostavila fakticki polu ziva cak mu je i dijete otela volio sam natesu i njene brojne hitove ali ona je bez duse rodjena

    18. jun 2017 | 06:45

    Radim u migrosu i naj vecom lancu prehranbenih proizvoda zaradjujem6000 franaka svajcarska je toliko skupa da mi zena ne radi ni kinte nebi imao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA