≫ 

VELIKO HAPŠENJE NA SPLAVU U BEOGRADU: Žandarmerija pod punom opremom uhapsila desetine ljudi!

Nekoliko desetina uhapšeno

  • 31
Škaljarski klan, hapšenje Foto: MUP

Više od 50 pripadnika žandarmerije pod punom ratnom opremom upalo je noćas na jedan beogradski splav oko 1:15 iza ponoći i uhapsilo više desetina ljudi!

Šta su radile dve devojke za stolom sa Škaljarskim klanom kad je počelo filmsko hapšenje: Detalj koji niko nije video (VIDEO) (FOTO)

Kako navodi Pink, pretpostavlja se da su pripadnici žandarmerije jurili Škaljare, koje su hapsili na Durmitoru i Runju, a koji su juče pušteni na slobodu.

Ovo nije prvi upad žandarmerije, nedavno su pohapšeni ljudi i u restoranu Durmitor, a izjave svedoka koji su se tu zatekli pročitajte na Telegrafovom linku OVDE.

Pogledajte snimak hapšenja:

Sa njima za stolom su bile i dve devojke, pogledajte OVDE šta su radile kad je upala žandarmerija.

Inače, škaljarci se smatraju za brutalnije od zemunaca - Uhapšeni Škaljarci brutalniji od Zemunaca: Sve o klanu koji se tereti za pokušaj atentata na Vučića i ubistvo Saleta Mutavog (VIDEO)

KO SU ŠKALJARCI 

Škaljarci su na velika vrata ušli tiho, nenadano, niotkud i postali noćna mora domaće, regionalne i svetske policije. Pomenuti klan važi za jedan od najbrutalnijih trenutno.

Smatra se da su nastali kao produkt državnih službi, pripisuje im se više od 20 nikad razrešenih ubistava iz devedesetih i veruje se da imaju najbolje veze sa južnoameričkim narko-kartelima.

Nekako logično, imaju veze s ljudima iz sveta biznisa, politike, ali i policije.

Nekada je Škaljarski zajedno sa Kavačkim klanom, bio jedan mafijaški klan, ali nakon nestanka 200 kg kokaina u španskoj luci Valensija počeo je krvavi rat koji se protezao sve do južne Afrike. Navodno je jedan od pripadnika klana uzeo robu kao vid naplate što se o njemu za vreme dok je bio u zatvoru nisu brinuli na način na koji je on smatrao da treba. Od tada počinje „klanje“.

 KAKO LIKVIDIRAJU

Likvidacije izvršavaju isključivo automatskom puškom sa velikim brojem ispaljenih metaka, koja je garancija uspeha. Pale automobil i ostavljaju pušku u njemu – to je potpis Škaljarskog klana.

Sumnja se da upravo Škaljarski klan stoji iza ubistva Aleksandra Stankovića zvanog Sale Mutavi, jednog od vođa navijača Partizana, koje se dogodilo u oktobru prošle godine. Način izvršenja likvidacije podseća na njihov.

(Telegraf.rs / Pink)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rada

    18. jun 2017 | 10:39

    Sta je to sportski ribolov uhapsi pa pusti

  • Bulidža

    18. jun 2017 | 11:04

    Varovatno su ponovo hapsili one što su ih pustili pre par dana. Pustiće i ove, ne sekirajte se.

  • Zivorad

    18. jun 2017 | 10:49

    Ovi apse a oni ih pustaju ahhaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA