Oglasio se lažni crnogorski princ: Imam stan na Zelenjaku, obožavam ćevape! (FOTO)

Na pitanje kako provodi vreme kada doputuje u Beograd, Černetić odgovara da uživa u tome da se ponaša kao svaki prosečan Beograđanin

  • 19

Lažni crnogorski princ, Stefan Černetić, rođen je u Trstu, živi u Torinu, a srpski jezik tečno govori i kaže da u Beogradu boravi svakih šest do sedam meseci. Prilikom poseta navodno odseda u "svom stanu u jednoj staroj zgradi na Zelenom vencu".

Lažni princ od Montenegra: Na slobodi sam, sve ovo je velika zavera protiv mene!

Černetić nije hteo da otkrije adresu svoga stana, ali je naglasio da obožava Beograd i Balkan.

Uhapšen lažni princ od Crne Gore i Makedonije u Italiji: Predstavljao se kao potomak Crnojevića, družio se sa elitom, prevario i Pamelu!

- Boli me duša kada čujem da se zemlje na Balkanu, toliko slične među sobom svađaju i mrze. Voleo bih da razvijem prijateljske odnose sa vladama Srbije, Hrvatske, Crne Gore, želim da vas predstavljam u svetu... Ali, eto, tajne službe su protiv mene, htele bi da unište moju reputaciju - tvrdi on.

Foto: Facebook/His Imperial Royal Highness The Prince of Montenegro Foto: Facebook/His Imperial Royal Highness The Prince of Montenegro

Na pitanje kako provodi vreme kada doputuje u Beograd, odgovara da uživa u tome da se ponaša kao svaki prosečan Beograđanin.

- Volim šetnje Kalemegdanom, uživam u ćevapima, volim ih onako, sa mogo luka. Dopada mi se Skadarlija, ma Beograd je divan grad. Ima tradiciju, a ja sam veliki ljubitelj tradicionalnih stvari - rekao je Černetić.

Foto: Facebook/Stefan Cernetic Foto: Facebook/Stefan Cernetic

Černetić je dospeo je pod lupu svetske javnosti nakon što se godinama lažno predstavljao kao princ od Crne Gore i Makedonije ne bi li stekao finansijsku korist i besplatno jeo. Spisak nasamarenih je podugačak, a među njima su i slavne ličnosti poput Pamele Anderson koju je čak i "odlikovao".

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toni

    18. jun 2017 | 14:08

    Ovaj i sam veruje u svoje laži

  • Vule

    18. jun 2017 | 13:45

    Jo son konte Marko Marijo Delntinoreto, ako bude ikad ri mejk Srećnih ljudi ovaj obavezno da glumi haha

  • Giga

    18. jun 2017 | 13:33

    Hahaha...svaka mu cast, pametan covek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA