Mladić (19) iz Valjeva čudom preživeo pad sa 18 metara: Ležao je i jaukao od bolova, a nakon toga se začula jeziva vriska njegove majke (FOTO)

M.N. je sa višestrukim povredama, primljen u urgentni centar valjevske bolnice, a danas je u popodnevnim satima prebačen u Beograd

  • 6

Devetnaestogodišnji dečak M.N. iz Valjeva, koji je juče popodne skočio sa šestog sprata zgrade u Naselju Oslobodioci Valjeva, preživeo je pad sa visine od čak 18 metara! On je zadobio višestruke prelome, ali lekari kažu da nije životno ugrožen. Upućeni kažu da je prava sreća da je dečak preživeo sa ovolike visine.

Ivanjica zavijena u crno: Majka otišla do toaleta, dečak (5) se popeo na stolicu, provukao kroz prozor i pao sa krova (FOTO)

Tragedija se dogodila u najvećem valjevskom naselju, ispred ulaza broj 58, preko puta železničke stanice, gde je mladić živeo sa majkom. Kako saznajemo, majka dečaka i njegov ujak, pokušali su da ga spreče u nameri da skoči da šestog sprata, međutim nisu uspeli.

-Mladić je živeo sa majkom u stanu njegove bake. Svi koji su ga poznavali potvrdiće vam da je bio sjajno dete i lepo vaspitano. Ko zna šta mu se desilo u glavi. Čuli smo tup udarac na zemlju, a onda su se začuli jauci i lavež pasa.

U prvom momentu smo pomislili da su nekoga napali psi lutalice, međutim, kada smo izašli napolje, sve nam je bilo jasno.

Mladić je ležao u travnjaku, jaukao je od bolova, a nakon toga se začula vriska njegove majke, koja je ubrzo izašla napolje i rekla da joj je dete palo. Odmah smo pozvali hitnu pomoć, koja ga je prevezla u bolnicu - pričaju komšije ovog mladića.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

M.N. je sa višestrukim povredama, primljen u urgentni centar valjevske bolnice, a danas je u popodnevnim satima prebačen u Beograd, ali za sada nije životno ugrožen.

Razlozi zbog kojih je ovaj mladić, za koga svi imaju reči hvale, rešio da digne ruku na sebe, za sada nisu poznati. Komišije kažu da studira Pravni fakultet u Kragujevcu, gde je „ređao“ samo „desetke“. Majka mu je učiteljica u jednoj osnovnoj školi u Valjevu, a roditelji dečaka su već godina razvedeni.

Daljinac baner

(S.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jagodinau

    20. jun 2017 | 07:30

    Ne, to nije razlog niti bi trebao biti, jer zivot je najvazniji a medjusoban odnos roditelja nije vredan ovakve odluke. Sine tvoja steca je u tvojim rukama zato cuvaj najvrednije sto imas. Oporavi sr brzo i svu ti strcu zelim

  • @ KiKi

    20. jun 2017 | 00:43

    Nije postojao razlog A razvedeni roditelji Zar po vama to nije razlog

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA