≫ 

Bogoljub Karić snimio šmekersku poruku Milanki: Naš razgovor se pretvorio u zagrljaj i večne poljupce (VIDEO)

Svaka žena bi poželela da joj neko ispeva ovako romantičnu pesmu

  • 6

Bogoljub Karić posvetio je svojoj supruzi Milanki, na 39. godišnjicu braka, dirljiv video. Bračni par Karić je, pre nekoliko dana, proslavio 39 godina braka i 44 godine zabavljanja.

PESMA OJ MARO, MOJA MARO ZAPALILA JE INTERNET: Evo kako je Bogoljub Karić pevao svojoj Milanki! (VIDEO)

Njih dvoje imaju četvoro dece: Nebojšu, Nadeždu, Jelenu i Danicu. U romantičnoj poruci Bogoljub je supruzi poručio:

- Bog mi je dao najveću sreću i zadovoljstvo da mogu da imam najdivniju životnu saputnicu, moju Milanku, moje sunce i sve moje, koja nam je rodila četvoro predivne dece, našeg Nebojšu, našu Nadeždu, našu Jelenu i predivnu mezimicu Danicu!

- Evo danas je 44 godine našeg zabavljanja a 39 punih godina srećnog braka, danas kako smo mi u divnoj porodičnoj harmoniji, ljubavi i sreći, što želim i svima vama!

- Da vas Bog čuva, da vas Bog voli, da vas deca poštuju, vi njih takođe i da vam sve u životu bude lepo i da vas sreća prati! Ovu pesmu sam posvetio mojoj Milanki - napisao je Karić.

Milanka ljubavi,

sećam se našeg prvog susreta, kiša je rosila, ti si po kiši hodala,

tvoj graciozni hod jedinstven u ovom kosmosu odjekivao je snažno u mom srcu.

Milanka ljubavi moja, svaki tvoj nečujni tihi korak u mojim grudima izazivao snažne otkucaje,

a kada si potrčala verovatno da zaustaviš kišu, koja je nakvasila tvoje ljubičaste cvetne odežde,

svaki tvoj korak, Milanka živote moj i tvoja zlatna kosa koja je letela beskrajno u visine

Foto: e-stock/Milos Rafailovic Foto: e-stock/Milos Rafailovic

stvarala je nešto što je lepše od svake duge posle kiše.

Milanka anđele moj, tvoja kosa boje zlata, vijorila se tako k'o da rasteruje sve oblake i obasjava sve sunčevim zracima.

Toplotom koju samo Milanka ima. A moje srce bije sve jače i jače.

Teško da ga moje grudi mogu zaustaviti. Milanka, najdraža moja, idem za tobom,

gledam tvoj vitki stas, telo tvoje, noge, vidim da k'o anđeo koračaš, oblake si rasterala, nebo se pred tobom otvorilo.

Sunce sija, a ja žurim, žurim da vidim tvoj lik.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Kad sam ugledao tvoj anđeoski lik, znao sam da te je sam Bog poslao da budeš moja. I da to ne može biti slučajno.

Samo Gospod može spajati takva bića i večno ih držati zajedno. Razdragana po kiši, ti si bila vedra, srećna, nasmejana, sva oblivena vodom.

Milanka, ljubavi moja, shvatam da u anđela gledam, smešim se i ti se smešiš, potrčala si prema meni i bacila mi se u zagrljaj tako snažno i čvrsto, da ceo naš razgovor pretvorio se u večan zagrljaj i tvoje nežne poljupce.

Svakodnevno me podsećaju i daju mi snagu da pobedim sve jer, Milanka ljubavi moja, ti koja si zaustavila kišu, otvorila nebo svojom zlatnom kosom, obasjala sve oko sebe, donela na svet našeg Nebojšu, našu najveću sreću Nadeždu, Jelenu, Danicu, prosto anđele moj, ti si za sve nas Božiji dar.

Tvoj osmeh, tvoja jedinstvena nežnost koju nikada ranije nisam doživeo ni osetio. Tvoj osmeh, tvoja nežna, meka koža, kao najlepša svila, jedinstvena u meni stalno budi ogromno uzbuđenje i večnu ljubav.

Milanka ljubavi moja ponosan sam na nas, na tebe koja si izdržala mnoge bure i oluje sa mnom. Uvek kao anđeo od Boga poslat da u najtežem vremenu štitiš svoju ljubav, tvog princa i tri princeze. Koje si tako vaspitala da danas Bog na njih gleda kao na svoje anđele.

Milanka ljubavi moja, izvini za sva iskušenja kroz koja si sa mnom prošla. Iskušenja je velika Gospod pred nas postavio, a mi kao njegiove sluge smo se trudili da sve to prođemo i prepoustimo Božjoj pravdi da sudi i prašta.

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Milanka, ljubavi moja, oblaka nad nama nikada više nije bilo, ti si Sunce koje večno sija. Ne samo za nas koje najviše voliš, već i za sve druge.

Sagradila si mosteove, lečila na hiljade dece, nesebično poklanjala ljubav svakome, kome je ona bila potrebna, pa čak i onima, koje si znala da rade protiv onih koje najviše voliš.

Milanka, Bogoljub, snaga Božije ljubavi, spojena voljom Gospoda, dala nam je radost u životu i decu koja nas izuzetno vole. Unuke koje neizmerno volimo.

Hvala Gospodu što mi je omogućio da takvog anđela sretnem po kiši, što nije slučajno. Danas mi je jasno, ta kiša je izvor večnog života, Milanka, ljubavi moja.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragoslava

    20. jun 2017 | 16:01

    Predivni porodicni ljudi

  • Milica Vasiljevic

    20. jun 2017 | 19:28

    Ne znam iz kog razloga nije objavljen moj komentar... Ovakva ljubav i postovanje u braku se retko vidjaju. Sve cestitke Milanki i Bogoljubu, da budu uvek ovako zaljubljeni i primer mladima

  • Jeretik

    20. jun 2017 | 19:02

    Sini grome udri munjo , al' bez kise .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA