Užas u Futogu: Dečak (10) pozvao drugara da se igraju, pa ga silovao

Nesvakidašnje zlostavljanje desilo se 19. juna oko 14:20 časova dok su se dvojica dečaka igrala

  • 2

Policiji u Futogu prijavljeno je da je u jednom obližnjem vikend-naselju, 10-godišnjak silovao druga koji ima samo sedam godina. Inspektori su sproveli istragu koja treba da utvrdi šta se tačno dogodilo.

Ana, Mira i njihovi momci terali čoveka da ima seks sa psom i da pojede svoje testise, pa su ga brutalno ubili!

Nesvakidašnje zlostavljanje desilo se 19.juna oko 14:20 časova dok su se dvojica dečaka igrala.

- Sedmogodišnjak je iz Novog Sada došao sa roditeljima u ovo vikend naselje, a njegov drug iz Rumunke. Deca su se igrala kada je 10-ogodišnjak, kako se navodi u prijavi, navodno nasrnuo na drugog dečaka i silovao ga - priča sagovornik Srpskog telegrafa.

Slučaj je odmah prijavljen policiji i sprovedena je hitna istraga.

- Sedmogodišnjak se po povratku kući požalio roditeljima koji su alarmirali nadležne. Policija je odmah pronašla dečaka koji je navodno nasrnuo na drugara. Mlađi dečak je upućen na lekarski pregled da bi se utvrdilo da li je eventualno zadobio povrede. Izveštaj će biti prosleđen tužiocu - objašnjava sagovornik.

Nakon svih pregleda i saslušanja dečaka i članova njihovih porodica biće utvrđeno da li je sedmogodišnjak zaista silovan i da li su tačni navodi iz prijave.

Psiholog, Aleksandra Janković izjavila je da mladi na sve načine pokušavaju da budu primećeni u društvu.

-  Često su to mladi koji nemaju dovoljno podrške od okolinei ova vrsta ispada je nešto čime će oni biti zvezde u društvu, pa makar i negativne. Traže da budu zapamćeni, pa makar i na ovaj način - kaže Jankovićeva.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA