Mladi gavran postao atrakcija u Pančevu: Redovno posećuje kafić, druži se sa gostima, a hrani i piću ne može da odoli (VIDEO)

Pažljivo bi odabrao nekog od gostiju i sleteo na sto. Stajao bi poslušno, sa spuštenim krilima i tužno gledao, prizor koji bi i one najtvrđeg srca slomio

  • 17

Već tri dana redovan gost jednog poznatog pančevačkog kafića je mladi gavran koji je postao prava atrakcija. Uživa u druženju sa gostima, hrani i piću, ima i onih koji ga se uplaše kada sleti na njihov sto ali to kratko traje, pošto svojim neverovatnim šarmom ubrzo sve osvoji.

ZA DOBRO JUTRO: Ova prelepa devojka razgovara s gavranom, jer on zna da PRIČA! (VIDEO)

Zaposleni kažu da je gavran prvi put u baštu kafića sleteo pre tri dana.

Mirno je posmatrao goste sa krošnje drveća, zatim se pažljivo prebacio na ogradu, a onda je doneo odluku koja mu je promenila život. Odlučio je da krene sa upoznavanjem ljudi.

Pažljivo bi odabrao nekog od gostiju i sleteo na sto. Stajao bi poslušno, sa spuštenim krilima i tužno gledao, prizor koji bi i one najtvrđeg srca slomio.

Čekao je vodu i hranu, a kada bi završio sa obrokom zahvalio bi se naklonom i odleteo, vratio bi se već slededeći dan.

Brižljivo osoblje „Dvorištanceta“ i pažljivi gosti brinu se da ne bude ni žedan ni gladan, piše Južni Banat.

Danas se pred gavrom, zahvaljujući divnoj Jovani , našao meni sa slanom palačinkom i vodom.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pilence

    24. jun 2017 | 09:03

    Nije svaka hrana za Pticu, posebno ne slatka, zacinjena ili ljuta. Radije mu uzmite neke Semenke, pa ga nahranite. Jako lepa Zivotinja

  • Orao

    24. jun 2017 | 10:01

    Imam jednog mladog gavrana na poklon,ispao iz gnezda pre 2 meseca i kod mene je od tada,jede i oije iz ruke,dozvoljava i da se mazi...ako se neko ne javi bicu prinudjen da ga likvidiram jer se komsije bune zato sto zakresti kad je gladan....Javite se,spasite ovu pametnu i lepu zivotinju...

  • Tina

    24. jun 2017 | 12:00

    Ko ne reskira taj ne dobija hahahah !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA