Tinejdžer izboden u tržnom centru: Za četvoro osumnjičenih se traga, povređeni mladić u teškom stanju

Povrede koje je pretrpeo tinejdžer su opisane kao veoma ozbiljne, a incident se dogodio u ponedeljak na ulazu u bioskop u prometnom tržnom centru

  • 0

Tinejdžer je ozbiljno povređen u incidentu koji se dogodio u tržnom centru u Torontu. Kako izveštavaju lokalni mediji on je izboden, a za to su osumnjičena četiri lica za koja se veruje da su još uvek na slobodi, možda još uvek u tržnom centru.

Snažne eksplozije potresle Toronto, na svu sreću nema povređenih

Povrede koje je pretrpeo tinejdžer su opisane kao veoma ozbiljne, a incident se dogodio u ponedeljak na ulazu u bioskop u prometnom tržnom centru, prenose lokalni mediji, pozivajući se na policiju.

- Na terenu je nekoliko jedinica. Nije poznato da li su osumnjičeni i dalje u tržnom centru - izjavio je portparol policije u Torontu.

Policija traži četiri osumnjičena, od kojih su dvoje opisani kao crnci. Veruje se da su jedan muškarac i žena učestvovali u incidentu, rekao je policijski zvaničnik.

Nije bilo izveštaja o drugim povredama.

Šoping centar ostaje otvoren, ali policija savetuje ljudima da ga izbegavaju dok traže osumnjičene, prenosi RT.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA