Važno za sve koji idu vozom na more: I dalje pakao sa linijom Beograd-Bar, 3 sata minimum duža vožnja

Voz na pomenutoj liniji se kreće izmenjenom trasom preko Lapova i Kraljeva, zbog remonta pruge, pa vožnja do Bara umesto 12 traje 15 sati

  • 8

Nakon što je saobraćaj tokom vikenda na međunarodnoj liniji Beograd - Bar bio u prekidu zbog nestanka napona u kontaktnoj mreži, pozvali smo "Srbija voz" da proverimo da li su uspostavljene redovne linije na pruzi.

Letnja sezona se zahuktava i dalje ima starih romantika koji vole do crnogorskog primorja da odu vozom, ali je pitanje koliko će i oni imati živaca posle saznanja da će još dvadesetak dana sigurno voz saovraćati izmenjenom linijom do Bara.

Prekid saobraćaja na pruzi Beograd-Bar

Voz na pomenutoj liniji se kreće izmenjenom trasom preko Lapova i Kraljeva, zbog remonta pruge, pa vožnja do Bara umesto 12 traje 15 sati.

Ranije pomenuta vožnja od subote trajala je čitava 24 sata.

Redovna linija starom trasom bi trebala opet da bude uspostavljena 16. jula, ali to niko sa sigurnošću ne može da potvrdi.

- Voz Beograd - Bar polazi svako veče iz Beograda u 20.17 časova, ide obilaznicom preko Lapova, do kada će to trajati ne znamo.

- Vožnja je tri sata duža od uobičajne. Karte su u prodaji do 14. jula, tako da sve informacije možemo davati do tog datuma - rekli su iz "Srbija voza".

Svi koji planiraju ovog leta do Crne Gore da putuju vozom, nek budu spremni na jedno duže putovanje i naoružaju se strpljenjem.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maća

    27. jun 2017 | 16:26

    Ako vec nemoze normalno ukinite liniju dok se ne xavrsi rekonsrukcija.

  • Vlajko

    27. jun 2017 | 16:37

    Bice sve uredu za 100 god mozda samo dok se formira vlada.

  • Djina

    27. jun 2017 | 17:11

    Voz iz Uzica do Prijepolja putuje,verovali ili ne 3 sata pa cak i vise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA