≫ 

Sutra sahrana Saše Ludaka i Ćente, ubijenih u sačekuši u Nišu (FOTO)

Pouzdanih saznanja o identitetu najverovatnije naručenog ubistva, za sada nema

  • 5

Niška policija saslušala je veći broj očevidaca jučerašnje "sačekuše" u ulici Ive Lole Ribara kada je na licu mesta ubijen Žarko Savić Ćenta (33) dok je Aleksandar Barjaktarević (35) zvani Saša Ludak podlegao povredama u niškoj bolnici. Međutim, pouzdanih saznanja o identitetu najverovatnije naručenog ubistva, za sada nema.

Detalji ubistva u Nišu: Sicilijanska likvidacija na vespi, u toku je potraga (FOTO)

Barjaktarević je juče došao u sud radi završne reči na pretresu koji se protiv njega vodi zbog pokušaja teškog ubistva u saizvršilaštvu zbog koga je nepravosnažno osuđen na tri godine zatvora. Žarko je bio sa njim da bi video brata Marka koji je trebao da prisustvuje istom suđenju zbog ubistva Marka Pavlovića (22) ranjavanja njegovog brata Miroslava i Mihajla Živića. Suđenje je odloženo zbog Markovog nedolaska koji se pravdao bolešću.

Ubicu je njegov saučesnik dovezao motorom do kafića "Pandora" gde su Barjaktarević i Ćenta stradali i u njih ispalio šest metaka. I jedan i drugi biće sahranjeni sutra na niškom Novom groblju.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Foto: MUP Foto: Telegraf

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • west-serb

    27. jun 2017 | 18:48

    Ajde sledecii

  • Putin R.S

    27. jun 2017 | 18:46

    Tri dana zalost u gradu. Ljudi su bili dobri i plemeniti. Hoce li biti direktan prenos sahrane?

  • CVETIC MILANKA

    27. jun 2017 | 19:34

    EJ DECO MOJA STO VAM JE TO TREBALO DA PRKOSITE ZIVOTU , A VRATILO VAM SE STARA RECENICA KAZE ZUB ZA ZUB, OKO ZA OKO.POVIVAJTE U MIRU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA