Imam iz Bosne upucan: Lovci od njega mislili da je divljač u šumi

Trojica lovaca iz druge grupe su identifikovana i istog dana uhapšena, a terete se za ubistvo i ubistvo u pokušaju

  • 13

Imam iz Tomislavgrada Admir Vuković ubijen je u utorak na području Zavidovića u Bosni i Hercegovini, a istraga je otkrila da je imam žrtva neobične nesreće pošto su ga upucali lovci koji su mislili da je u pitanju divljač u šumi.

OKAČILI SU OVU FOTOGRAFIJU NA FEJSBUK I ODMAH ZAŽALILI: Dvojicu Makedonaca sada čeka surova kazna (FOTO)

Policija je potvrdila da je telo 36-godišnjaka s prostrelnim ranama pronađeno kod mesta Stogovi u utorak nešto pre 22 časa. Telo je pronađeno pošto su policiju iz ambulante u Zavidovićima obavestili da su primili muškarca s povredama nanetim vatrenim oružjem.

Ispostavilo se da je reč o Mesudu Krajniću (38), koji je policiji ispričao da je zajedno s Vukovićem bio u lovu i da su na njih zapucale nepoznate osobe. Istražujući ovaj slučaj, policija je uspela da utvrdi da su na Vukovića i njegovog zeta Krajnića pucala druga grupa lovaca, koja se zatekla u istoj šumi.

Trojica lovaca iz druge grupe su identifikovana i istog dana uhapšena, a terete se za ubistvo i ubistvo u pokušaju.

- On je voleo lov i redovno je slobodno vreme ispunjavao lovom, a osim toga bavio se i pčelarstvom. Bio je predan radnik, što se moglo videti i oko njegove kuće i u haremu džamije o kojoj se brinuo - rekao je Amer Jugo, glavni imam u Tomislavgradu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA