≫ 

Sve ćemo reći o Anelovom ubistvu, vraćamo se u Srbiju: Odbegli par iz Sjenice javio se policiji iz Nemačke

Za Muhovićima je raspisana poternica u nedelju, dan nakon završenog uviđaja u selu Ponorac

  • 3

Odbegli supružnici Senad i Mubera Muhović, osumnjičeni da su u petak u okolini Sjenice ubili i zapalili njenog ljubavnika Anela Papića (32), javili su se našoj policiji iz Nemačke i poručili da će se vrlo brzo vratiti u Srbiju i predati! Oni su rekli da će tad sve ispričati o jezivom ubistvu u selu Ponorac na Pešterskoj visoravni, koje je šokiralo javnost u Srbiji.

Ovo je monstrouzni par iz Sjenice koji traži ceo svet: Brutalno mučili, pa zapalili njenog ljubavnika (FOTO)

Muhovići su u utorak preko posrednika kontaktirali policiju u Sjenici.

- Kazali su da će doći u Srbiju možda već danas i obećali su da će objasniti sve okolnosti oko Anelovog ubistva. To je bio kratak telefonski razgovor i nisu direktno priznali zločin, ali iz konteksta razgovora može se zaključiti da ga ni ne negiraju. Sada očekujemo njihov dolazak - rekao je izvor "Informera".

Inače, za Muhovićima je raspisana poternica u nedelju, dan nakon završenog uviđaja u selu Ponorac.

- Sve je odmah ukazivalo na njih dvoje i kad je isključena mogućnost da su druge osobe učestvovale u ubistvu, za Muhovićima je raspisana poternica. Utvrđeno je da su u subotu, odmah nakon zločina, sa dve ćerke napustili Srbiju - objašnjava izvor.

Senad je u Nemačkoj proteklih nekoliko godina živeo i radio, dok je Mubera sa decom bila u Sjenici i često se viđala sa Anelom.

Anelov otac Ahmo Papić rekao je da se po Sjenici priča da Mubera ima decu sa njegovim ubijenim sinom. On ne isključuje tu mogućnost, ali kaže da mu je to sada najmanje bitno.

- Priča se da Muberine ćerke nisu Senadove, već mog sina. Ko će znati da li je to tačno? Ali, to je sada najmanje bitno. Najvažnije mi je da ubice budu uhapšene i da budu kažnjene - rekao je Ahmo.

Ističe da nije komunicirao sa rođacima bračnog para Muhović nakon Anelovog ubistva.

- I ne želim da kontaktiram sa njima! Verujem u ovu državu, verujem policiji, koja je odbro odradila posao i sprovela istragu. Još samo da vidim ubice iza rešetaka - ponovio je Ahmo.

Podsetimo, Anel je nestao u petak, a pošto se do kasno uveče nije vratio kući, njegov otac je pozvao policiju. Papićev "pasat" pronađen je narednog dana u ataru sela Ponorac, a telo je bilo pedesetak metara dalje od auta, u šumarku.

Prema dosadašnjim rezuktatima iz istrage, Mubera je svojevoljno, ili pod prisilom, namamila Anela da se nađu, a onda mu je sa mužem smrskala glavu kamenom i zapalila njegovo telo.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana Bakov

    29. jun 2017 | 11:52

    Zao mi je Senada,vidi se da je dobar i neiskvaren covek, a ovoj se vidi da je vestica.Dok se on mucio i rmbacio, da joj obezbedi bolji zivot, ona mu zabila noz u ledja.Umesto da je kucku izbacio iz kuce , on pocinio ubistvo.Sad ce na robiju a ona ce verovatno po starom.Verujem da ga je i sa celom familijom zavadila.Jos jednom kazem zao mi Senada i cerkica njegovih.Da je pravde nju treba stpati u zatvor a ne njega .Pravda za Senada .

  • Febo

    29. jun 2017 | 08:11

    Auuu, dobra fata...

  • joja

    30. jun 2017 | 00:43

    Da je držao pod feredžom pokojnik je ne bi video, možda ni rizikovao (ko zna šta je ili ko ispod)i sve bi bilo ok. Ovako...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA