U mafijaškom obračunu kod Novog Kneževca: Ubijen i drugi muškarac koji je prevario Šarićevu majku

Ilijin je usmrćen na kućnom pragu hicima iz vatrenog oružja i imao je vidljive rane na glavi, stomaku i ruci

  • 9

Hicima iz vatrenog oružja ubijen je Aksentije Ilijin (41) u Banatskom Aranđelovcu kod Novog Kneževca. Milivoja Terzića, sa kojim je prevario majku Darka Šarića, zadavili su u zatvoru u Spužu.

Mafijaški obračun kod Novog Kneževca: Upucani muškarac preminuo na putu do bolnice

Ilijin je usmrćen na kućnom pragu hicima iz vatrenog oružja i imao je vidljive rane na glavi, stomaku i ruci. Njega je u sredu ujutru pronašao komšija koji je odmah pozvao Hitnu pomoć pošto je još davao znake života. Preminuo je na putu do bolnice.

Kako Novosti nezvanično saznaju, Aksentije je pre šest godina uhapšen u Kraljevu zbog sumnje da je sa Milivojem Terzićem iz Pljevalja prevario majku Darka i Duška Šarića za 300.000 evra.

Ilijin je živeo sam u kući u Ulici 9. januara broj 119.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Majka ubijenog Bojana Ilijin je za ubistvo sina čula od Aksentijevog komšije koji živi u Ulici Vuka Karadžića, nedaleko od mesta gde se dogodio zločin. On je došao da posudi mašinu za košenje.

- Nisam mogla da poverujem svojim ušima kada sam od Aksentijevog komšije čula šta se desilo. Nisam u stanju da govorim, niti bilo šta znam - rekla je utučena majka.

Komšija Despot Maluckov kaže da je za ubistvo čuo od sina koji mu je preneo da je video policajce ispred kuće ubijenog.

- Ono što znam je da se doselio u Banatsko Aranđelovo pošto je više godina radio u Crnoj Gori - rekao nam je Maluckov.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Prema pisanju podgoričkih medija iz 2011. godine, tridesetsedmogodišnji Milivoj Terzić iz Pljevalja osumnjičen je da je prevario majku narko-bosa Darka Šarića za 300.000 evra. Prvobitno se mislilo da se Terzić obesio u podgoričkom zatvoru u Spužu, ali je obdukcija pokazala da mu je nos polomljen i da je zadavljen žicom.

Ivanka Šarić je prijavila policiji da je njemu i Aksentiju Ilijinom isplatila 300.000 evra. Oni su obećali da će "srediti" da njen sin Duško, uhapšen zbog sumnje da je krijumčario narkotike i vodio poslove svog brata Darka Šarića (koji je tada bio u bekstvu), izađe iz zatvora.

Uviđaj je trajao do kasnog poslepodneva.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MinaGogi

    29. jun 2017 | 02:11

    A sad se ko ne zna ko je naručilac ubistva što je još gore nego da ga je sam ubio? Dokle će crnogorci svoje prljavštine da rade kod nas i to nekažnjeno, a imaju svoju državicu?

  • Grof

    29. jun 2017 | 01:06

    Sve se plati sve se vrati neko pre neko kasnije tako da nema duga koji se nije vratio

  • Gospodin Grga Pitić

    29. jun 2017 | 00:56

    O.M.G.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA