Medojeviću ukinut poslanički imunitet: Poslanici Demokratskog fronta prenoćili u parlamentu

Prenoćili su kako bi sprečili hapšenje Medojevića...

  • 6

Poslanici opozicionog Demokratskog fronta proveli su noć u parlamentu, nakon što je lider Pokret za promjene, članice tog saveza, Nebojši Medojeviću, ukinut poslanički imunitet.

Crnogorski političar: Neka košta koliko košta, volim Partizan!

Poslanici DF-a, koji su od prošlogodišnjih izbora 16. oktobra bojkotovali parlament, prenoćili su u njemu kako bi sprečili hapšenje Medojevića.

Obezbeđenje parlamenta nije dozvolilo novinarima da jutros bude poslanike DF-a, preneo je podgorički portal CdM. Frontovci su sinoć spavali u svojim prostorijama, ali i na kaučima u holu Skupštine, gde čekaju da Medojević danas bude priveden specijalnom tužiocu.

Poslanici Fronta očekuju da se zabrani određivanje pritvora Nebojši Medojeviću, kao u slučaju Andrije Mandića i Milana Kneževića.

Foto: Wikipedia/Rasho992 Foto: Wikipedia/Rasho992

Sa 42 glasa “za” poslanici Skupštine ukinuli su sinoć poslanički imunitet lideru PzP-a Nebojši Medojeviću, čime su na zahtev Specijalnog državnog tužilaštva, odobrili pokretanje krivičnog postupka i određivanje pritvora za poslanika Demokratskog fronta zbog sumnje da je prao novac.

Nakon gotovo pet sati burne rasprave, poslanici DF-a ostali su u Skupštini gde će noćiti i, kako su poručili, braniti hapšenje svog partijskog kolege.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crna Gora

    30. jun 2017 | 16:30

    Poznato je da se diktatori pred pad pomame.

  • Glogov kolac

    30. jun 2017 | 10:51

    E druze skrati malo jezik pa te niko nece dirat milo ne prasta ogovaranje u svojoj kuci sto je i logicno

  • .

    30. jun 2017 | 17:16

    Odmah u zatvor sa ovim izdajnicima. Zna svako iz CG sta su radili prije izbora. Djelilo se sakom i kapom, prijetili, napadali, cuda radili. A sada izigravaju postenjacine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA