Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 1

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje.

NASLOVNE STRANE SUTRAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za nedelju, 2. jul 2017. godine

Na našem portalu istakle su se sledeće informacije:

Početak vikenda obeležio je niz nesreća - lančani sudar na Gazeli, otkačena cisterna na magistali, oboreno drvo na auto-putu, zapaljeni autobus na auto-putu za Niš, dok se najveća drama odvijala na Kopaoniku. O požaru u hotelu Anđela čitajte OVDE.

U Ulici Stojana Protića u Beogradu, usled jakog nevremena došlo je do pada drveta na parkirani automobil. Staro i nakrivljeno stablo nanelo je veću materijalnu štetu, ali na sreću nije bilo žrtava. O ovom neobičnom slučaju čitajte OVDE.

Na prijateljskoj utakmici odigranoj u Sloveniji između Partizana i CSK, domaći klub izgubio je sa čak tri gola razlike. Šta je uzrok tako loše igre pogledajte OVDE.

Planetarno poznati par Bijonse i Džej Zi su već podneli zahtev da se imena njihovih nedavno rođenih blizanaca registruju pred sudom kao njihovo vlasništvo! Imena dečaka i devojčice su poprilično čudna, a kako će se odazivati njihovi mališani čitajte OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA