Srpsko-rumunska banda operisala po crnogorskom primorju: "Pali" nakon pelješenja sefa

Ticanova i Tošićeva su sa muževima iznajmile apartman u Sutomoru, koji im je bio baza, a onda su rentirale automobile i “radile” po primorju

  • 1

Rumunku Elenu Tican (42) i Daru Tošić (38) iz Pirota uhapsila je budvanska policija zbog sumnje da su izvele veliku pljačku u Starom gradu, kada su iz luksuznog apartmana iznele sef sa zlatnim nakitom i novcem - 26.000 švajcarskih franaka, 400 evra i nešto dolara!

Detalji filmske pljačke menjačnice u Zemunu: Lopovi danima obilazili lokaciju osmatrali teren, i odvukli sef sa 30.000 evra

Rumunka je “pala” pre tri noći, dok je pokušala da upadne u apartman u Starom gradu, dok su Tošićevoj lisice na ruke stavljene dan ranije, kada je sa suprugom pokušala da napusti Crnu Goru.

Ovom policijskom akcijom stavljena je tačka na seriju velikih krađa u Budvi, pišu Novosti.

Ticanova i Tošićeva su sa muževima iznajmile apartman u Sutomoru, koji im je bio baza, a onda su rentirale automobile i “radile” po primorju. Nakon krađe sefa na red je došao ruski bogataš koji je boravio na Svetom Stefanu. One su provalile u njegov apartman i uzele dve hiljade evra, 21.000 rubalja i zlatni nakit.

Prema izveštaju policije, iste osobe su opljačkale majku odbornice DF u Herceg Novom, Simonide Kordić, kada su ukrale porodični nakit.

Inače, u poslednja dva meseca ovo je četvrti slučaj da lopovi u nemogućnosti da otvore sef odluče da ga ponesu sa sobom.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA