≫ 

Zatvorski dani monstruma iz Žitišta: Kako iza rešetaka živi nečovek koji je ubio 5 osoba i ranio još 22. Posećuje ga samo jedna osoba (FOTO)

Zlatića posećuje jedino otac koji svaki slobodan trenutak provodi sa sinom

  • 35

Posle krvavog pira koji je Siniša Zlatić (40) počinio iz ljubomore, kada je  iz automatskog naoružanja usmrtio tada svoju bivšu suprugu Dijanu Zlatić, rođenu Savanović, još četvoro ljudi i ranio 22, prvostepenom presudom je osuđen na 40 godina zatvora. Nakon toga je imao pravo na žalbu, a kako navodi naš dobro obavešteni izvor, Zlatić još nije osuđen i do tada se nalazi u pritvoru gde se vlada tako da je gotovo neprimetan.

Godinu dana od nezapamćenog zločina: Žitište više nikada neće biti kao pre (FOTO)

Ubica iz Žitišta osuđen na 40 godina

Sudeći po njegovom ponašanju u pritvoru, niko nikada ne bi rekao da je takva osoba sposobna za masakr kakav je počinio u Žitištu.

- Zlatić je i dalje u pritvoru u Okružnom zatvoru u Zrenjaninu gde je smešten sam u spavaonici iz bezbednosnih razloga. Najveći deo vremena naručuje knjige koje čita jednu za drugom. Dobro se vlada i gotovo je neprimetan, kao da ne diše - kaže naš izvor.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pored knjiga, drugih zahteva nema. Zlatića posećuje jedino otac koji svaki slobodan trenutak provodi sa sinom.

Istom optužnicom se Zlatiću pored petostrukog ubistva stavlja na teret da je do 2. jula, na tavanu svoje kuće, neovlašćeno držao vatreno oružje i municiju i to jednu automatsku pušku, jednu poluautomatsku pušku, kao i više komada municije različitog kalibra.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Podsetimo, Zlatić je prošle godine u letnjoj bašti kafića "Makijato", iz automatske puške rafalnom paljbom, ispalio 26 metaka i ubio suprugu Dijanu Zlatić s kojom je bio u brakorazvodnoj parnici, Steva Jojića i Vladimira Mijatovića iz Žitišta, zatim Jovana Popovića iz Banatskog Karađorđeva i Vladimira Kosovića iz Ravnog Topolovca, i ranio 22 osobe.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA