KONKURS JE OTVOREN JOŠ SAMO 2 DANA: Arapi za dobru ekološku ideju daju do 1,5 miliona dolara!

Prilikom odlučivanja u obzir će se uzeti uticaj, inovacija, liderstvo i dugoročna vizija

  • 0

Srpska preduzeća, neprofitne organizacije, srednje škole i pojedinci koji smatraju da imaju životno delo u oblasti održivih rešenja i obnovljivih izvora energije, imaju još nekoliko dana da konkurišu za prestižnu svetsku nagradu "Zayed Future Energy Prize", čiji je ukupan fond četiri miliona dolara.

Šeik došao u IZNENADNU KONTROLU državnih službi, na poslu nije bilo NIKOG (FOTO) (VIDEO)

Nagrada je, kako se navodi u saopštenju dostavljenom Tanjugu, predviđena za preduzeća, od kojih će pobednik na konkursu dobiti 1,5 miliona dolara, kao i za neprofitne organizacije, koje konkurišu za isti iznos.

Sumom od pola miliona dolara biće nagrađeno i pet srednjih škola iz različitih delova sveta koje pobede na konkursu, odnosno ovaj iznos biće podeljen na pet škola pobednika.

Preostalih pola miliona iz ovog fonda biće dodeljeno pojedincu za životno delo, s tim se pojedinci koji su u ovoj oblasti ostvarili izuzetne rezultate ne prijavljuju sami, već ih nominuje neko drugi.

Prijava je besplatna, a moguće je konkurisati na linku http://entry.zayedfutureenergyprize.com i to do 06. jula 2017 godine.

Prilikom odlučivanja u obzir će se uzeti uticaj, inovacija, liderstvo i dugoročna vizija.

Nagrada je nastala 2008. godine, a bila je vizija čelnika Abu Dabija i jednog od osnivača Ujedinjenih Arapskih Emirata, šeika Zajeda bin Sultan al Nahjana. Ova svetska nagrada "Zayed Future Energy Prize" prepoznaje pionire u inovativnim rešenjima i rešenja koja mogu da donesu dobrobit celom svetu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA