≫ 

Nedaleko od Potočara kamenovan autobus Majki Srebrenice

Oko 16:45 je Policijskoj stanici Srebrenica prijavljeno da je u mestu Potočari došlo do oštećenja putničkog automobila

  • 8

Munira Subašić, predsednica Udruženja "Majke Srebrenice", kaže da je danas ispred centra gde su prostorije Udruženja bačena kamen na automobil Udruženja "Majke Srebrenice".

Gore od ovoga ne može: Kamenovali devojku jer ju je silovao rođak?!

- Vršili smo neke pripreme zato što imamo najavu dolaska velikog broja nevladinih organizacija iz celog sveta koje će kod nas boraviti od 9. do 15. jula. Izlazeći iz centra, naš vozač je stajao ispred centra kod auta, naleteo je taksista u autu Megan, otvorio prozor, bacio kamen i pogodio auto nakon čega je pobegao - navela je Subašić za regionalnu tv N1.

Informacija je potvrđena i iz Policijske uprave Zvornik.

- Oko 16:45 je Policijskoj stanici Srebrenica prijavljeno da je u mestu Potočari došlo do oštećenja putničkog automobila. Po prijavi su postupili policijski službenici PU Srebrenica, istraga je u toku - kazao je Miljan Bobar, portparol CJB Zvornik.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NenadNs

    4. jul 2017 | 23:01

    tako je

  • Ђура

    5. jul 2017 | 06:44

    А шта је са мајкама Братунца?

  • Ljuba

    5. jul 2017 | 08:23

    Pripreme za ne vladine organizacije iz tkzv.sveta. Znaci za sve spijunske Sorosevske, propagandisticke placenicke, organizacije iz tkzv. sveta. Umete li vi ljudi da se bavite ozaljenjem svojih pokojnika ili cete se i dalje uzorno i primitivno baviti tom idiotskom propagandom sa nesrecom koju ste upravo vi sa vasim sovinizmom izazvali ili cete najzad dozvoliti svojim upokojenim koji su tu i oni koji nisu tu a belezite ih da su tu, da na miru pocnu da pocivaju. Neka se barem oni pomire sa onima koje su vasi Orici i islamski sovinisti pobili u i oko Srebrenice, mislim na Srpsku nejac koji je bio pravi genocid a ne ovaj vas izmisljeni propagandni, sa kojim samo pokazujete ko ste i da vas nicija smrt ne tera na dostojanstvo i zalost, nego na najgore moguce izazivanje dozivotne civilizacijske omraze. To je vas podvig otkad ste se udruzili sa Sorosevskom i Klintonovskom banditskom kamarilom, nema tu nikakvog ozaljenja sem gole propagande ! ! !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA