≫ 

Zoranu Mihajlović potresla vest o brutalnom zločinu: Dosta je ubijanja žena!

- Nijedna žena više ne sme da trpi nasilje i bude ubijena, dosta je - navela je Zorana Mihajlović

  • 16

Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović apelovala je večeras, povodom ubistva jedne žene u novobeogradskom Centru za socijalni rad, na institucije da pojačaju kordinaciju i rad na rešavanju problema nasilja u porodici istakavši da nijedna žena više ne sme da trpi nasilje.

Mesto ministra nikome ne treba da bude usputni posao

- Jako me je potresla, kao verujem i celu Srbiju, vest da je jedna žena ubijena danas u Centru za socijalni rad pred svoje troje dece od strane muža nasilnika, koji je već bio u zatvoru zbog nasilja i za kog se znalo da je nasilnik - navodi ona.

- Ovo je ozbiljan društveni problem koji se tiče svih nas - izjavila je večeras Mihajlovićeva koja je i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost.

Ona je povodom poslednjeg u nizu ubistava žena, naglasila da država donosi dobre zakone koji se primenjuju, ali i apelovala na sve institucije da koordinisano rade.

- Nijedna žena više ne sme da trpi nasilje i bude ubijena, dosta je. Zato apelujem na sve institucije da pojačaju koordinaciju i još delotvornije rade na rešavanju ovog problema koji pogađa celo naše društvo - dodala je Mihajlovićeva.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    5. jul 2017 | 23:56

    Lično sam imao "posla" sa gospodjama koje rade tamo i mogu da vam kažem da uopšte ne zaslužuju platu koju primaju...toliko su nezainteresovane za nasilje u porodici da je to za ne verovati...boli njih, važno je samo kada idu na godišnji odmor...prosto smo odustali na kraju od svega od muke i igranja ping ponga sa ljudima izmedju njih i centara za pomoć

  • kk

    5. jul 2017 | 23:45

    Prica za narodne mase i nista se nece promeniti.

  • Cika Velja

    5. jul 2017 | 23:21

    Nasilje nije nacin da se bilo sta trajno resi,ali hajde malo i zenski rod da upitamo koju pametnu po tom pitanju???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA