Valjevac upao u školu i ukrao opremu od 280.000 dinara: Policija ga ubrzo uhapsila

Sumnja se da je N.V provalio u školu i ukrao četiri lap-topa, tri mobilna telefona i digitalnu kameru

  • 0

Valjevska policija uhapsila je mladića N.V. (20) iz Valjeva zbog sumnje da je iz Osnovne škole "Milovan Glišić" u Brđanima ukrao računarsku opremu i mobilne telefone vredne skoro 280.000 dinara.

Srpsko-rumunska banda operisala po crnogorskom primorju: "Pali" nakon pelješenja sefa

Kako se navodi u policijskom saopštenju, sumnja se da je N.V. provalio u školu i ukrao četiri laptopa, tri mobilna telefona i digitalnu kameru, čija se vrednost procenjuje na oko 277.000 dinara.

Prilikom je prilikom pretresa kuće u kojoj živi ovaj mladić pronašla 103 grama marihuane, elektronsku vagu, kao i stvari za koje se sumnja da su ukradene iz škole, koja je bila na njegovom udaru.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, po nalogu višeg javnog tužioca, N. V. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti sproveden u tužilaštvo, saopšteno je iz valjevske policije.

Daljinac baner

(S.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA