≫ 

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje.

U TV Preseku u 17 sati možete da saznate šta će biti sa decom monstruma Lovrića, kakav pakao se dogodio na jednoj svadbi zbog Merlina, kao i da je Partizan saznao imena protivnika u Evrokupu.

Milan L. (46) koji je juče ubio svoju suprugu Olgu L. u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu izvršio je samoubistvo.

Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

Juče je u besu ugašen jedan ljudski život, a nedugo potom iz očaja, kajanja, čega god… i drugi. Milan Lovrić je ubio bivšu ženu Olgu naočigled njihovo troje dece, a potom presudio sebi bacivši se pod voz. U zgradi u kojoj su živeli, stanari mahom šokirani, a park ispred prazan. Vrućina i muk, nigde nikog, sem poneka starica.

Spremajte budilnike za utakmice Los Anđeles Klipersa naredne sezone, jer će Miloš Teodosić igrati za njih!

Više o ovom transferu možete da pogledate OVDE.

Bravo za Ivanu Španović! Naša najbolja atletičarka pobedila je na mitingu Dijamantske lige u Lozani skokom u četvrtoj seriji od 6.79 m.

Reći da su članovi benda “The Killers” održali fenomenalan koncert na nultom danu ovogodišnjeg “Exita”, ni izbliza ne opisuje kakav su spektakl sjajni muzičari iz Las Vegasa napravili na Tvrđavi.

Više o koncertu pročitajte OVDE.

Nakon velikog uspeha prve sezone kriminalističke serije “Ubice mog oca” prikazivane na RTS-u, gledaoce će obradovati informacija da će druga sezona biti još bolja, jer stiže pojačanje u vidu Andrije Miloševića i Sergeja Trifunovića.

Više o seriji pogledajte OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA