Potresne reči muža preminule trudnice iz Niša: Aleksandar se oprostio od pokojne žene i bebe rečima koje probadaju srce (FOTO)

Za iznenadno preminulom majkom i ćerkom tuguje čitava Srbija

  • 31

Strašna vest o nerazjašnjenoj i iznenadnoj smrti trudnice Ivane Kostić (32) i njene prevremeno rođene bebe iz Niša, ponovo je pokrenula talas nezadovoljstva u javnosti zbog mogućeg nesavesnog lečenja, grešaka lekara i loših bolničkih uslova širom Srbije.

 

Tragedija: Trudnicu iz Niša porodili u 7. mesecu, beba umrla posle 3 dana, a za njom i majka!

 

Dok se čeka na rezultate unutrašnje kontrole u niškom Kliničkom centru, koju je naložio direktor Zoran Radovanović, građanima ostaje samo da čekaju, ali i da žale zbog prerano odnetih života ovog stomatologa i njene ćerke rođene u sedmom mesecu trudnoće.

 

U tu svrhu na Fejsbuku je otvorena i grupa "Pravda za Ivanu i Veru", gde je očekivano, najemotivniju poruku ostavio suprug preminule trudnice i otac preminule bebe - Aleksandar.

 

- Danas je naš najtužniji dan, oprostili smo se od moje drage žene Ivane i ćerke Vere. Biću večno tužan - napisao je on na dan kada mu je sahranjena porodica.

 

 

U komentarima se mogu pročitati i statusi koji otkrivaju kakva je Ivana bila osoba.

 

- Najiskrenije saučešće, bila ja moja mnogo dobra drugarica. Još ne mogu da poverujem šta se desilo, i da njih više nema. Neka im je laka zemlja, Ivančice moja, počivaj u miru sa svojim anđelčićem.

 

- Moje iskreno saučešće porodici i želja da pravda stigne neljude koji su učestvovali u zločinu da se dva mlada i nevina života ugase.

 

- Moje iskreno saučešće porodici. Poznavala sam Ivanu i srce me boli... Ostaće mi zauvek u lepom sećanju, jedna divna, nasmejana i pametna mlada žena, draga kolegenica.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Da podsetimo, Ivana Kostić primljena je na Ginekološko akušersku kliniku 21. juna, gde joj je urađena redovna dijagnostika (ultrazvuk i laboratorija).

 

Rezultati su pokazali da je sa bebom sve u redu, ali da Ivana ima trombozu vena jetre.

 

Primila je adekvatnu terapiju i zbog komplikacija je prebačena na Institut za ginekologiju i akušerstvo u Višegradskoj.

 

Tamo je porođena carskim rezom 25 juna.

 

Tri dana kasnije beba umire na Institutu za neonatologiju, a za bebom Verom i njena majka Ivana u KC Srbije, u Beogradu.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    7. jul 2017 | 14:10

    Auu bre ljudi nije mi jasno kako pored tolikog bola mozes da pises nesto po drustvenim mrezama, to mi nikad nije bilo jasno...

  • sinisa

    7. jul 2017 | 14:13

    Priroda je ponekad veoma surova. Lekari nisu bogovi, pokušavaju da svate i da poprave ono sto priroda sama uredi. Stanje je veoma teško i komplikovano u trudnoci, hepatorenalni sindrom i id njega je velika smrtnost i u Americi. Ne krivite lekare ucinili su sve!!!

  • Jeca

    7. jul 2017 | 14:09

    Ovo je suludo. Zeni je otkriven tezak sindrom koji najcesce dovodi do smrtnog ishoda. Sta je tu nejasno? Srbi se u sve mesaju i sve znaju! Sram vas sve bilo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA