Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje.

U TV Preseku u 17 možete da saznate da je Ramuš Haradinaj ponudio Srbima 4 ministarstva, da Melanija Tramp ne sme da izađe iz hotela u Hamburgu, kao i da su navijači Vojvodine tukli svog igrača.

Nišlijka Ivana Kostić (32) i njena beba Vera preminule su u GAK Višegradska u Beogradu, pod još nerazjašnjenim okolnostima. Majka je preminula u Kliničkom centru Srbije, a beba na Institutu za neonatologiju.

Više o ovoj tragediji možete da saznate OVDE.

Pitanje koje se nadvilo nad Srbijom – Ko je kriv za zločin koji se dogodio u Centru za socijalan rad, zapravo, kako je uopšte moguće da se u ustanovi tog tipa dogodi ubistvo?

Prvog (zvaničnog) dana “Exita” na Tvrđavi je, po podacima organizatora, bilo 42.000 ljudi, a glavne zvezde su bili Lijam Galager, nekadašnji pevač grupe “Oasis” i Nik Vujičić koji je održao emotivni govor na otvaranju.

Više o festivalu "Exit" pročitajte OVDE.

Adrijana Lima već tri dana uživa u Crnoj Gori u kojoj su je sačekali Marko Jarić, i ćerkice Sijena i Valentina.

Neverovatan transfer dan na Marakani! U danu kada je predstavila Srđana Babića, i postigla dogovor sa Brankom Jovičićem, iz kluba je stiglo obaveštenje da je završen posao sa novim pojačanjem.

Više o ovom transferu pročitajte OVDE.

Crvena zvezda je u toku dana predstavila novog štopera Srđana Babića, a već u subotu će na Marakani biti predstavljeno novo pojačanje. Konferencija je zakazana i poziv medijima je već upućen, tako da je transfer završen.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA