Nezapamćena drama na nebu: Kanadski putnički avion krenuo ka Kubi, a onda su uzleteli AMERIČKI BOMBARDERI

Lokalni mediji prenose da se putnik, 39-godišnji Karalabos Nasios iz kanadske provincije Kvebek pojavio pred sudom prema optužbama za napad, pretnje smrću i pretnje po bezbednost u vazduhu

  • 2

Dva borbena aviona Severnoameričke protivvazdušne odbrane /NORAD/ presreli su putnički avion kanadske aviokompanije "Sanving erlajnz" na putu ka Kubi i ispratili ga ka aerodromu u Montrealu nakon što je putnik izrekao nekoliko pretnji, saopšteno je danas iz aviokompanije.

Dok Srbija čeka, Amerikanci prave čudo sa kubanskom vakcinom: Ispituju da li može da spreči rak pluća

INTERNET NA KUBI VIŠE NEĆE BITI ISTI: Google je spremio iznenađenje za Kubance

- Možemo da potvrdimo da se avion koji je krenuo sa aerodroma `Dorval` u Montrealu ka mestu Kajo Koko vratio zbog incidenta sa putnikom. Po sletanju aviona putnik je priveden - navodi se u saopštenju.

Lokalni mediji prenose da se putnik, 39-godišnji Karalabos Nasios iz kanadske provincije Kvebek pojavio pred sudom prema optužbama za napad, pretnje smrću i pretnje po bezbednost u vazduhu.

Portparol policije Montreala Andre-An Pikar izjavio je da je Nasios, navodno konzumirao alkohol i uznemiravao putnike. Prema navodima policije, Nasios je izneo određene pretenje koje nisu povezane sa terorizmom ali je ipak doneta odluka o povratku aviona.

Preostalih 170 putnika ponovo su krenuli ka Kubi, ali sa nekoliko časova kašnjenja.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eskalibur 64

    8. jul 2017 | 11:23

    "Bombarderi"... Da nisu hteli da bace bombu na putnicki avion ? Pod hitno da se vrati sluzenje vojnog roka. Vi ste deco katasrofa.

  • Goran

    8. jul 2017 | 11:12

    Hahaha izrekao par uvreda,a oni 11septembra navodno oteti stotinu km.dalje od kula i niko ih ne isprati.....pa vise i ne lazu ubedljivo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA