Policija je zaustavila kombi radi rutinske kontrole, kada su odlučili da ipak detaljno pretresu vozilo. I sami su se šokirali (FOTO)

Uhapšen je A.M. (1978) iz Skoplja, koji je upravljao kombi vozilom makedonskih registarskih oznaka u kojem je pronađena marihuana, i D. M. (1980) iz okoline Sombora

  • 0

Pripadnici policije u Somboru i Bezbednosno - informativne agencije, Regionalnog centra u Somboru, u zajedničkoj akciji, zaplenili su oko 25 kilograma marihuane i uhapsili dve osobe zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Oglasila se policija povodom užasa kod Sremske Mitrovice: Osumnjičeni za ubistvo zadržan u pritvoru

Pakao u Hamburgu se nastavlja: Demonstranti palili vozila na ulici. Povređeno najmanje 160 policajaca (FOTO) (VIDEO)

Uhapšen je A.M. (1978) iz Skoplja, koji je upravljao kombi vozilom makedonskih registarskih oznaka u kojem je pronađena marihuana, i D. M. (1980) iz okoline Sombora.

Foto: MUP Foto: MUP

Po nalogu tužioca, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, u zakonskom roku, biti privedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Somboru.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA