Svi detalji hapšenja bračnog para iz pakla: Policija sve vreme znala gde su, oni se branili ćutanjem?

Oni su posle skirvanja u Nemačkoj i raspisane poternice srpske policije kontaktirali jednu advokatsku kancelariju u Novom Pazaru gde su dogovarali uslove predaje

  • 6

Bračni par iz pakla, kako su u javnosti označeni Mubera i Senad Muhović koji su pod sumnjom da su 23. juna izvršili ubistvo njenog ljubavnika Anela Papića u selu Ponorac kod Sjeice, uhapšen je juče na graničnom prelazu Horgoš. Oni su se, navodno, predali srpskoj policiji, da bi se kasnije branili ćutanjem.

Sve ćemo reći o Anelovom ubistvu, vraćamo se u Srbiju: Odbegli par iz Sjenice javio se policiji iz Nemačke

Oni su posle završetka saslušanja prebačeni u Okružni zatvor u Novom Pazaru, a u ponedeljak će im se najverovatnije suditi pred predistražnim sudijom.

Mubera i Senad Muhović juče su se uputili ka Horgošu iz Nemačke, odakle su, prema saznanjima beogradskih medija, sve vreme bili u dosluhu sa srpskom policijom.

Prema saznanjima, Muhoviću su u periodu od 23. juna bili su u intenzivnim kontaktima sa novopazarskom policijom i jednom advokatskom kancelarijom u Novom Pazaru, kako bi se dogovarali o uslovima predaje.

Podsetimo, dan pre ubistva Amela Papića, 22. juna Senad Muhović je došao iz Nemačke, a već sutradan pre podne Mubera je poslala Papiću poruku da se vide “na starom mestu”.

Nekoliko sati kasnije Mubera i njen suprug Senad otputovali su u Nemačku, a Papićev izmasakrirani i poluzapaljeni leš (ubijen sa više udaraca kamenom u glavu) sutradan je pronađen u šiblju pored puta kod sela Ponorac.

Oni su posle skirvanja u Nemačkoj i raspisane poternice srpske policije kontaktirali jednu advokatsku kancelariju u Novom Pazaru gde su dogovarali uslove predaje.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ruzaa

    8. jul 2017 | 17:16

    Pa naj-lakse je cutat ! Oni su obojeni svim bojama.......jeli cutala kad se bubacila sa pokojnim Anelom? E sad lepo u prdekanu pa nema vise hopa-cupa,a sa onom stvari se pozdravi..

  • 8. jul 2017 | 20:52

    Bezobrazna zena..i on glup..kad je vec hteo na robiju..nju je trebo ubit

  • Danko

    8. jul 2017 | 14:08

    No coment...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA