Uhapšen Beograđanin u Novom Sadu: Bežao zbog šverca droge, pa napao policajce

On je osumnjičen za krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti

  • 1

Jedan mladić iz Beograda uhapšen je u Novom Sadu, jer je napao policajce koji su mu prišli pošto su sumnjali da trguje drogom, saopštila je danas policija.

Policija je zaustavila kombi radi rutinske kontrole, kada su odlučili da ipak detaljno pretresu vozilo. I sami su se šokirali (FOTO)

Pakao u Hamburgu se nastavlja: Demonstranti palili vozila na ulici. Povređeno najmanje 160 policajaca (FOTO) (VIDEO)

Kada mu je patrola prišla zbog sumnje da trguje narkoticima, J. M. (19) je rukom i nogom udario oboje policajaca i pokušao da pobegne.

On je osumnjičen za krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Prilikom hapšenja, kod njega je pronađeno oko 42,5 grama amfetamina, 22 grama marihuane i 98 tableta "ekstazija", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je policija pronašla narkotike kod još 41 osobe i sve se terete za neovlašćeno držanje opojnih droga, a medju njima je i 14 stranih državljana.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad

    10. jul 2017 | 09:13

    Eto zasto je Exit toliko hvaljien. A mi ponosni. Budale.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA