Na crnogorskoj granici masovno padaju zbog droge: Sprečeno unošenje ogromne količine skanka u Srbiju

U vozilu u specijalno napravljanom bunkeru u duploj pregradi između zadnjeg sedišta i prtljažnika pronađeno je 12 većih pakovanja u kojima se nalazila biljna materija tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank

  • 8

Službenici crnogorske Uprave policije i carina su, na dva granična prelaza, na severu i jugu Crne Gore, u dva slučaja u vozilima otkrili i zaplenili ukupno 19 kilograma skanka za šta su uhapšene tri osobe, javlja RTCG.

Hapšenje u Sremskoj Mitrovici: Policajac "bacio oko" ispod branika, i našao sakrivene pakete droge

U zajedničkom saopštenju Uprave policije i Uprave carina pojašnjava se da su policijski službenici bjelopoljskog Odeljenja granicne bezbednosti (OGB) i carinski službenici Carinske ispostave Dobrakovo u subotu oko 10.40 časova, na Graničnom prelazu Dobrakovo, na izlazu iz Crne Gore, kontrolisali putničko motorno vozilo BMW 525, podgoričkih registarakih oznaka.

U vozilu u specijalno napravljanom bunkeru u duploj pregradi između zadnjeg sedišta i prtljažnika pronađeno je 12 većih pakovanja u kojima se nalazila biljna materija tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, težine 12,44 kilograma.

B.B. i A.M. su lišeni slobode i uz krivičnu prijavu su privedeni državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

Foto: MUP Foto: MUP

U petak policijski službenici OGB Podgorica SGP Tuzi i carinski službenici Carinske ispostave Božaj na Graničnom prelazu Božaj, na ulaznoj traci, kontrolom putnickog motornog vozila VW sharan, holandskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Holanđanin J. V. G. (29) iz Tilburga, otkrili su oko 6,5 kilograma skanka.

Prilikom izvršene kontrole u prtljažniku vozila u plastičnim spremištima iza prednjih sedišta pronađeno je ukupno 13 PVC pakovanja u kojima se nalazila tamnozelena materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, ukupne težine oko 6,5 kilograma, pojašnjava se u saopštenju.

Policijski službenici Odseka za borbu protiv droge su preuzeli J. V. G. vozilo i drogu, a on je uhapšen i uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Podgorici.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Knjaz miloš

    9. jul 2017 | 21:21

    to im je glavna ekonomija.... ispred turizma....

  • Zasto

    9. jul 2017 | 13:16

    Sroge kazne.....

  • Kula

    9. jul 2017 | 13:31

    Nije iskljuceno da su albanci ovom coveku spakovali sve a da ni nije znao.Čujem da se svi upozoravaju da paze na auta i gde ih parkiraju.Iskoriste vas da prenesu robu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA