Šta radi Čume u zatvoru: Po ceo dan jede, pije, igra šah i psuje, a druži se samo s jednim čovekom

Mnogi zatvorenici mu dobacuju i provociraju ga, govore mu "pi*ko, drukaro"

  • 8
Ljubiša Buha Čume Printskrin: Youtube/b92rtv

Nekadašnji vođa surčinskog klana Ljubiša Buha Čume nalazi se na izdržavanju kazne u Centralnom zatvoru (CZ) u Beogradu, odnosno Okružnom zatvoru.

Najjezivija Srpkinja: Evo šta radi u zatvoru majka monstrum Ana, koja izdržava najdužu zatvorsku kaznu u Srbiji (FOTO)

Sam je u sobi, po ceo dan igra šah, psuje i jede, a na meniju su mu najčešći slatkiši.

- Na robiji sam skinuo dve kile, a ugojio se 5. Jednom su hteli da me prebace kod Čumeta u sobu, ali sam odbio. Kada su me svi pitali zašto, rekao sam im da ne bih mogao da izađem na vrata - priča jedan bivši zatvorenik, koji je iza rešetaka završio zbog krađe.

- Čumeta niko ne može da vidi, ali zato uvek može da ga čuje. Viče, psuje majku svima, a najviše gunđa dok igra šah. Kada izlazi u šetnju, izlazi strogo sam, a kada ide u kantinu, sva vrata se zatvaraju iz bezbednosnih razloga.

- Mnogi zatvorenici mu dobacuju i provociraju ga, govore mu "pi*ko, drukaro". Jedan Radovan bi vikao čim bi se Čume pojavio na hodniku - kaže izvor.

Takođe otkriva da mu je soba puna slatkiša.

- Soba mu je puna slatkiša. Non-stop naručuje pečenje i jela iz restorana kad god hoće. Dok sam ja bio tamo, jedan Hrvat Josip mu je bio cimer godinu dana. Stalno su igrali šah, nikad nije bilo nikakvog incidenta.

Pročitajte i:

Ubicu Tijane Jurić posećuje samo jedna osoba, a ona je ŽENA: Evo šta u zatvoru radi jedan od najjezivijih monstruma ikada

Zatvorski dani monstruma iz Žitišta: Kako iza rešetaka živi nečovek koji je ubio 5 osoba i ranio još 22. Posećuje ga samo jedna osoba (FOTO)

Anđus je u ćeliji s troje ljudi: U posetu mu dolazi samo jedna osoba, evo šta radi po ceo dan! (VIDEO)

 

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Alo)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA