Samoubistvo u Zrenjaninu: Žena (35) skočila sa zgrade u naselju Mala Amerika

Detalji ovog stravičnog događaja biće poznati javnosti nakon policijskog uviđaja koji je u toku

  • 3

Telo ženske osobe (35) pronađeno je danas oko 13 sati i 30 minuta u naselju Mala Amerika u Zrenjaninu, saznaje naš portal Telegraf.rs.

Tragedija u Zrenjaninu: Ronilac i slučajni prolaznici izvukli telo devojke (34) kod Žitoprodukta

Prema izvoru bliskom istrazi, mlađa ženska osoba skočila je sa zgrade u Ulici Rade Končara broj 26.

Prema nezvaničnim informacijama nesrećna žena je pala sa vrha zgrade i izvršila samoubistvo. Nedugo nakon stravičnog događaja žitelji ovog zrenjaninskog naselja pozvali su ekipu Hitne pomoći koja je jedino mogla da konstatuje smrt.

Telo žene prebačeno je na novosadski Institut za sudsku medicine. Detalji ovog stravičnog događaja biće poznati javnosti nakon policijskog uviđaja koji je u toku.

Komšije i stanari ovog naselja u Zrenjaninu nisu bili voljni da prokomentarišu nesretni događaj koji ih je uznemirio.

Jedan od stanara u naselju Mala Amerika, kratko je dodao da se čuo jak udarac, ali da nije slutio da se tako nešto može dogoditi u samom komšiluku, u sred bela dana.

Ovo je drugi nesrećni slučaj u poslednja 24 sata u Zrenjaninu. Sinoć oko 21 sat na mostu kod Žitoprodukta pronađeno je telo 34-godišnje žene koja je preminula na putu do bolnice. Sumnja se da je reč o samoubistvu žene koja je skočila sa mosta.

Daljinac baner

(D.I)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    10. jul 2017 | 19:32

    Jedan po jedan dok ne ostane na nijedan??? Jel ima pomoci za ovo???

  • rajko

    10. jul 2017 | 23:52

    To sto se stvaraju samoubistva,mek drzava sebi postavi pitanje i nek odgovori,doslo vreme da je bolje ubiti se,nego patiti i ponizen ziveti,to je surova istina,uzrok naci,a svima dobro znan,pa ima ona izreka,svako zasto ima svoje zato.

  • Isko

    11. jul 2017 | 08:39

    Ne znam uzrok, ali.. U Zrenjaninu nije došla nijedna fabrika od kako je Kneževič bio u zatvoru. Ljudi su osiromašili, mnogo, ali mnogo ih je otišlo da radi u inostranstvo. Oni koji su ostali rade u robovskim uslovima za Drex i možda još neku fabriku koja još radi. Ne čudi ni malo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA