≫ 

"U zatvor se živ ne vraćam": Jezive poslednje reči koje je Milan Lovrić uputio majci pre nego što se bacio pod voz

Isključio je mobilni telefon, bacio ga i sačekao teretni voz, koji ga je pregazio

  • 13

Milan Lovrić (48), koji je prošle nedelje kamenom ubio svoju suprugu Olgu Lovrić (39) u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu, pre nego što se bacio pod voz pozvao je svoju majku i priznao joj šta je uradio. To je ujedno bio i njegov poslednji poziv.

Dečica Olge Lovrić koju je muž ubio ispred Centra za socijalni rad saznala strašnu istinu

Šta uopšte radi Centar za socijalni rad: Kolike plate primaju radnici i šta se dešavalo pre krvavog ubistva u Beogradu (FOTO)

- Majko, ja se živ u zatvor više ne vraćam - bila je poslednja rečenica koju je Milan izgovorio svojoj majci, a zatim je bacio mobilni telefon i sačekao teretni voz, koji ga je pregazio, piše Alo. Lovrić se posle ubistva nije vraćao kući, već se automobilom vozio po Beogradu. Jedini poziv koji je zabeležen u njegovom telefonu bio je upućen njegovoj majci.

- Pričao joj je o svom životu. O tome zašto je ubio ženu, o odluci da joj oduzme život. Zamolio je da mu oprosti, da brine o njegovoj deci. U jednom trenutku, nesrećna žena odlučila je da ga nagovori da se preda policiji. On se tada razbesneo i rekao: "Majko, ja se u zatvor živ ne vraćam!"  - priča neimenovani izvor. Lovrić je posle toga isključio mobilni i bacio ga.

Foto: Facebook/Olga Lovrić Foto: Facebook/Olga Lovrić

Lovrić je ove godine, posle dve godine kazne, izašao iz zatvora, gde je bio zbog prebijanja najstarijeg sina. Od tog trenutka njega je supruga dva puta prijavjivala za nasilje u porodici.

U centrima, gde među ostalima dolaze i osuđivani nasilnici, nema nijednog policajca. U zgradama dežura samo po jedan radnik fizičko-tehničkog obezbeđenja angažovan preko privatne kompanije, kao što je slučaj i u svim ostalim javnim institucijama.

Foto: Telegraf, Facebook/Olga Lovrić, Milan Lovric Foto: Telegraf, Facebook/Olga Lovrić, Milan Lovric

Olga Lovrić biće sahranjena danas pored svog sina, kojeg je izgubila pre pet godina. Olga je pre svog najmlađeg sina, koji sada ima 3 godine, rodila još jednog dečaka, koji je umro samo nedelju dana posle rođenja.

Milan je sahranjen u subotu u Šidu, odakle je rodom i gde mu živi porodica.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • p

    11. jul 2017 | 08:08

    Briga nekoga za tebe! Sto ne skoci odma pod voz pre nego ubi onu zenu sto je imala nesrecu da te upozna! Kukavica i olos!

  • Strasno

    11. jul 2017 | 07:42

    Ovaj lik je bio primer klasicnog psihopate. Fin i smeran sa svima sem sa zenom i decom. Iskreno mi je zao njegove majke,bolje da je kamen rodila nego ovog krvnika.

  • Boban

    11. jul 2017 | 09:23

    Niko od Vas koji komentarišete nije poznava porodicu i njihov način života,ne opravdavam Milana,ali mislim da je on dugogodišnja žrtva psihičkog zlostavljanja u porodici o čemu mogu posvedočiti ljudi iz njegovog okruženja.Na žalost u Srbiji je tabu tema zlostavljanje muskarca od strane žene,ko nije doživeo ne može o tome da priča

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA