Ubio ženu jer mu je kasnila večera: Došao kući pijan, hteo odmah da jede, čim mu je supruga prigovorila, upucao ju je!

- Kumar je notorna pijanica. U subotu je kući došao pijan i krenuo se svađati sa ženom. Ona mu je prigovorila zbog alkohola i htela je da sa njim o tome da razgovara, ali on je hteo večeru istog trena. Kako je nije mogao dobiti, naljutio se i upucao nesrećnu ženu - kaže policajac

  • 10

Indijska policija objavila je da je uhapsila 60-godišnjaka koji je upucao svoju suprugu jer je kasnila s večerom.

Otac upao u kuću i zatekao svog prijatelja kako siluje njegovu ćerku (1)! Brutalno ga je kaznio istog trena

Prema izveštajima iz tamošnje policije, Ašhok Kumar stigao je kući pijan u subotu kasno uveče i posvađao se sa suprugom, potvrdio je Rupeš Sing, policijski zapovednik u gradu Gaziabadu blizu Nju Delhija.

Supruga poznata samo pod imenom Sunaina (55) prebačena je u bolnicu s prostrelnom ranom na glavi gde je kasnije i umrla.

Kumar je priznao zločin i izrazio žaljenje, rekao je Sing.

- Kumar je notorna pijanica. U subotu je kući došao pijan i krenuo se svađati sa ženom. Ona mu je prigovorila zbog alkohola i htela je da sa njim o tome da razgovara, ali on je hteo večeru istog trena. Kako je nije mogao dobiti, naljutio se i upucao nesrećnu ženu - kaže policajac.

Porodično nasilje najčešći je oblik nasilja nad ženama u Indiji. Vladino istraživanje pokazalo je da više od 54 posto muškaraca i 51 posto žena smatra da je u redu da muž istuče ženu ako ne poštuje njegovu porodicu, zanemaruje kuću i decu, pa čak i zbog takve trivijalnosti ako slabo zasoljeno jelo, piše Independent.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop

    11. jul 2017 | 12:30

    Za ove koji se slazu sa ubicom, kratak komentar: izvadite ruke iz dup.ta i sami sebi spremite da jedete i ne cekajte da vam drugi spreme (sem ako niste invalidi i nemate obe ruke!).

  • Giks

    11. jul 2017 | 11:37

    E ovo cu mojoj da procitam ;).

  • ina

    11. jul 2017 | 11:32

    Ha ha ha koji kralj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA