≫ 

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje.

NASLOVNE STRANE SUTRAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za 12. jul 2017. godine

Dva heroja iz Bele Crkve, David Sendić i Igor Radulov, spasili su šestogodišnju devojčicu iz Banatskog Novog Sela i dečaka od 15 godina iz Kačareva koji su počeli da se dave. Šta su za to vreme radili roditelji dece pročitajte OVDE.

Beogradski advokat Borivoje Borović za Sputnjik je otkrio šta naša država može da uradi, a šta savetuje roditeljima uhapšenih Srba na grčkom ostrvu Zakintos koji se sumnjiče za ubistvo američkog studenta. Njegova zapažanja pronađite OVDE.

Društveni mediji bruje o Exitu, o čemu govori i podatak da je zvaničnu festivalsku Facebook stranicu pratilo rekordnih osam miliona ljudi širom celog sveta! Mnogi od izvođača su pohvalili novosadski festival, a OVDE pročitajte šta su tačno rekli.

Čen Kong-San, osam godina je proveo u školi opere u Pekingu, gde je postao majstor borilačkih veština i akrobacije. O kom poznatom glumcu je reč i koje se još priče kriju iza ovog kineskog glumca otkrijte OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA