≫ 

Tramp Junior i ruska advokatica negiraju umešanost u skandal koji potresa Rusiju i Ameriku

- Nikad nisam imala kompromitujuće informacije i nisam mogla da ih imam - rekla je advokatica Natalija Veseljnickaja i dodala da ona "ne predstavlja nikog drugog osim sebe same"

  • 0

Ruska advokatica Natalija Veseljnickaja koja se sastala sa Donaldom Trampom Mlađim tokom američke izborne kampanje prošle godine, negirala je navode da mu je ponudila kompromitujuće informacije o Hilari Klinton.

Tramp Junior je IPAK želeo ruske informacije o Hilari Klinton!

Na pitanje da li je imala kompromitujuće informacije o Klintonovoj ona je novinarima odgovorila da to "nije tačno i da je Trampu Mlađem "to i rečeno".

- Nikad nisam imala kompromitujuće informacije i nisam mogla da ih imam - rekla je ona i dodala da ona "ne predstavlja nikog drugog osim sebe same".

Ona tvrdi da joj je ponuđeno da se sastane sa Trampom Mlađim privatno, a ne zbog činjenice da je on sin predsedničkog kanidata, prenosi AP.

Najstariji sin predsednika SAD Donalda Trampa jedva je čekao da se sastane sa ženom za koju mu je rečeno da je advokatica ruske vlade koja bi mogla da ima "osetljive informacije" štetne po demokratsku predsedničku kandidatkinju Hilari Klinton, pokazuje niz mejlova koje je Trampov sin ranije danas objavio, prenosi Rojters.

On je priznao da se sastao s Veseljnickajom 9. juna 2016. nakon što mu je rečeno da ona ima informacije pogubne po Hilari Klinton, ali je istakao da mu ona nije pružila "nikakve smislene informacije", već da je želela da razgovara o sankcijama protiv ruskih pojedinaca.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Sastajao sam se sa Rusima bez zadnjih namera

Donald Tramp Mlađi je, u sinoćnom intervjuu za Foks njuz, ocenio da su optužbe protiv njega za dosluh sa Rusima smešne i preterane, dodavši da njegov otac ništa nije znao o sastanku koji je on sa ruskom advokaticom imao u junu 2016, prenosi danas AP.

- Taj sastanak je bio toliko beznačajan da nisam imao šta da kažem ocu - naveo je Trampov sin.

On je, međutim, nekoliko sati pre intervjua za Foks njuz, na Tviteru objavio niz mejlova iz juna 2016, a u jednom od njih kaže da bi voleo da od ruske advokatice dobije informacije koje bi naškodile Hilari Klinton.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA