OPAMETIO SE: Kadija sad nema ništa protiv Srba!

Srpkinje su pogrešno shvatile poruku od konobara i pravo iz restorana otišle u novine i objavile priču. Pa, meni su konobari Srbi, kako bih imao nešto protiv njih? - pita se Milo Kadija

  • 0

Vlasnik etnosela "Kadmi" Milo Kadija, koji je najavio tužbe protiv Veselinke Rajković i monahinje koje su ga optužile da ih je izbacio iz restorana, sada kaže da je sve krenulo pogrešno od početka. Kadija ipak ne odustaje od namere da tuži Srpkinje jer su, kako kaže, promenile priču, pa će morati da odgovaraju zbog toga.

- One su lagale od početka. Sve ovo mi je neko namestio, ne znam ko. Cela priča je krenula nakrivo od početka, i zato ću da tužim i "Vijesti" i sve novinare iz Crne Gore i Srbije koji su javili da sam navodno izbacio goste zato što su Srbi. To nije tačno! Osobe koje sam isterao iz restorana su i u policiji promenile iskaz, tako da su i one priznale da nisu izbačene zato što su Srpkinje. Zbog toga ću i njih da tužim. One su pogrešno shvatile poruku od konobara, i pravo nakon restorana su otišle u "Vijesti" i objavile priču. Pa, meni su konobari Srbi, kako bih imao nešto protiv njih? - pita se Kadija.

On navodi da je imao nekoliko stotina poziva dnevno i da je među njima bilo mnogo pretnji. Za kontradiktorne izjave koje je plasirao u javnost kaže da su posledica prevelikog broja razgovora koji je imao prethodnih nekoliko dana.

- Telefon nije prestajao da zvoni. Novinari odavde, novinari odande, pitaju jedno, a pišu drugo. Na kraju sam počeo da potvrđujem šta god da su pitali, jer šta god da sam rekao, javnost bi me napala, a oni objavili šta su hteli. Sada ću da tužim sve koji su širili laži o meni - kaže on.

Vlasnik etnosela "Kadmi" očekuje da će za najviše desetak dana otvoriti ponovo bungalove za odmor gostiju, koje mu je zatvorila inspekcija.

- Nadam se da će se sve za desetak dana srediti i ponovo početi da rade. Toliko mi treba otprilike da sredim celu dokumentaciju - kaže on.

U međuvremenu, oglasila se i Podgoričanka Veselinka Rajković, koja je sa maloletnom decom i monahinjom Mitropolije crnogorsko-primorske izbačena iz restorana na Njegušima.

- Osuđujem to što se dogodilo. Nažalost, ovo nije usamljen slučaj - rekla je ona, dodajući da je u čitavom incidentu najgore to što su žrtve bile žene i maloletna deca.

Rajkovićeva je portalu IN4S kazala da joj je incident na Njegušima poremetio porodični život. "Možda taj čovek (vlasnik lokala Milo Kadija koji ih je izbacio iz restorana) i nije vredan svih naših uzdisaja", navele je ona.

(I. M. )

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA