Mihajlović: Važni smo EU, sve zemlje zapadnog Balkana moraju da rade zajedno!

Mihajlović je, posle razgovora sa evropskom komesarkom za transport Violetom Bulc, ocenila da je taj ugovor od ogromnog značaja za Srbiju i podvukla da je to mogućnost stvaranja jedinstevnog transportnog tržišta i razvoja regiona

  • 3

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da je Ugovor o Transportnoj zajednici zemalja zapadnog Balkana, koji treba danas da se potpiše u Trstu, od ogromnog značaja za Srbiju.

Niče novo naselje u Beogradu u kome će cena kvadrata biti 1.300 evra. Kupac prvog stana ima posebnu povoljnost

Potpredsednica vlade pita: Zašto su transkript spornog intervjua Ane Brnabić prvo dobili Rusi?

Mihajlović je, posle razgovora sa evropskom komesarkom za transport Violetom Bulc, ocenila da je taj ugovor od ogromnog značaja za Srbiju i podvukla da je to mogućnost stvaranja jedinstevnog transportnog tržišta i razvoja regiona.

- Za mene je to poruka i same EU da smo važni i EU, ali i poruka nas, zemalja zapadnog Balkana, da možemo da radimo zajedno, da možemo da se povezujemo i otklonimo sve fizičke i nefizičke barijere - rekla je ministarka.

Prema njenim rečima, cilj svih jeste podizanje životnog standarda, da imamo investicije da gradimo puteve "i put, pre svega mira, Niš - Merdare - Prišina je nešto što sada već ima svoje jasne obrise i znamo da ćemo ga sigurno i raditi".

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleks

    12. jul 2017 | 13:05

    Bicemo tamo za 50 god !! Samo laganeze !!! Hvala !!

  • viva

    12. jul 2017 | 13:02

    Vazni smo EU da obavljamo prljave poslove za njih i da im prodamo sve sto se prodati moze u Srbiji.Uh sto su napredovale Rumunija i Bugarska od kad su EU,kao slepo crevo su..

  • Slobodan mihjlovic umcari

    12. jul 2017 | 20:05

    EU je jedini krivac za razbijanje Jugosavije a da bi razbila Srbe na vise drzava a sada trazi da Srbi budu pokretaci jedistva na balkanu . To samo mogu bolesni umovi da veruje u jedistvo ekonomije balkana i EU, kad su razbili jedinstvo naroda koji imaju u samoj uniji.Hteli su da i Srbiju da razbiju ali zahvaljujuci Vucicu i njegovoj sranci ostali smo jedinstveni .Ne verujem u nikakva ujedinjenja na Balkanu , sa ubicama ne treba sa druziti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA