UZNEMIRUJUĆE: Sasuo u policajca 12 metaka tokom saobraćajne kontrole (VIDEO)

Policajac Metju Foks teško je ranjen tokom rutinske saobraćajne kontrole kada ga je Džejms Lokart, koji je prvo pokušao da pobegne a zatim zaustavio auto, upucao iz neposredne blizine 12 puta za 16 sekundi

  • 0

Policajac Metju Foks iz Indijanapolisa upucan je 12 puta tokom rutinskog saobraćajnog zaustavljanja. Naime, Foks je zaustavio Džejmsa Lokarta (27) kojeg je hteo da kazni zbog prekoračene brzine. Zatražio mu je da izbaci ruke kroz prozor. Međutim, Lokart je dao gas i nastavio da vozi.

Foks je sve vreme pokušavao da ga stigne, do trenutka kada je  Lokart zaustavio auto, izašao i počeo da puca na Foksa, istresavši čak 12 metaka za samo 16 sekundi u njegovo telo. Ubrzo je napustio mesto zločina. Na snimku se zatim čuje kako Foks doziva pomoć putem radio-stanice.

Na osnovu snimka službene kamere koja se nalazila u vozilu ranjenog policajca, brzo je utvrđen identitet počinioca i policija je krenula u poteru. Lokart je otišao pravo kući po još naoružanja, i pucao i na policiju koja je došla da ga uhapsi. Policija je uzvratila i u unakrsnoj vatri Džejms Lokart je ubijen.

Upucani policajac se uspešno oporavlja.

Pogledajte snimak čitavog događaja:

(I. D. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA