SKANDALOZNO: Nadrilekar napastvovao dečaka!

Predrag Nikolić (74) iz Niša kao lažni stručnjak za lečenje noćnog mokrenja namamio dečaka od 12 godina i pokušao da ga prisili na blud

  • 1

Predrag Nikolić (74) iz Niša uhapšen je zbog sumnje da je kao lažni stručnjak za lečenje noćnog mokrenja namamio dečaka od 12 godina i pokušao da ga prisili na blud!

Mališan se požalio roditeljima, koji su slučaj prijavili niškoj policiji. Nikolić je priveden istražnom sudiju Osnovnog suda u Nišu, koji mu je odredio pritvor do osam dana zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljenih polnih radnji. Nikolić je već proveo godinu dana u zatvoru zbog bludnih radnji nad maloletnicima.

Sekretar niškog Osnovnog suda Saša Dinčić rekao je za Telegraf. rs da je osumnjičeni pronalazio žrtve oglašavajući se kao stručnjak za lečenje noćnog mokrenja kod dece.

- Nikolić je već osuđivan za nadrilekarstvo i bludne radnje nad maloletnicima. On se oglašavao kao psihoterapeut, koji leči decu od noćnog mokrenja i na taj način je mamio roditelje da decu dovode kod njega. Nadrilekar je zloupotrebio poverenje ovog dečaka tako što je u njegovoj kući u više navrata pokušao da ga prisili na blud. Međutim, mališan se obratio roditeljima, koji su alarmirali policiju– saopštio je Dinčić.

Kako saznajemo, osumnjičeni je pred istražnim sudijom Osnovnog suda negirao krivično delo. Dečak će u prisustvu punomoćnika takođe dati izjavu sudiji. Po naredbi istražnog sudije, policija je medijima dostavila fotorafiju osumnjičenog, kako bi se utvrdilo da li, eventualno, ima još oštećenih.

(V. A.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA