OBEZGLAVIO LJUBAVNIKA: Ubio dečka bivše žene - pa glavu odneo u kesi! (FOTO)

U stravičnom napadu ljubomore Dmitrij Burimov (30) odrubio glavu 23-godišnjem ljubavniku svoje bivše žene Olge usred bela dana u Jekaterinburgu. Navodno je ispričao policiji da se na ovaj čin odlučio jer mu se nije sviđalo kako se njegova bivša supruga i njen novi dečko brinu o njegovom sinu

  • 0

Rus Dmitrij Burimov (30) u stravičnom napadu ljubomore doslovno je odrubio glavu 23-godišnjem ljubavniku svoje bivše žene Olge usred bela dana u Jekaterinburgu. Jedan od svedoka pozvao je policiju kada je video čoveka kako stoji u dvorištu stambene zgrade s odrubljenom glavom u rukama.

Ubica je glavu sa sobom odneo u kesi a obezglavljeno telo ostalo je da leži na mestu ubistva. Burimov je uhvaćen svega nekoliko sati nakon poziva, ali policija još uvek nije pronašla glavu, izvestili su ruski mediji.

Naime, kako kažu iz policije, ubica je napismeno priznao svoj zločin. Prema prvim informacijama, čini se da se radi o mentalno poremećenoj osobi. Navodno je ispričao policiji da se na ovaj čin odlučio jer mu se nije sviđalo kako se njegova bivša supruga i njen novi dečko brinu o njegovom sinu.

Burimov bi mogao da bude osuđen  na 15 godina zatvora ili na obavezan psihijatrijski tretman.

(I. D. / Jutarnji. hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA