HRVATSKA BRUJI: Goluža selektor zahvaljujući svojoj dragoj Jadranki Kosor?!

Za podršku koju je bivšoj hrvatskoj premijerki i njenom HDZ-u pružao javno i tajno, Slavku je stigla nagrada - mesto selektora rukometne selekcije Hrvatske

  • 0

Slavko Goluža, selektor rukometne reprezentacije Hrvatske, došao je na mesto prvog čoveka ove selekcije zahvaljujući bliskosti s bivšom premijerkom i visokom funkcionerkom HDZ-a Jadrankom Kosor, saznaje Telegraf od dobro obaveštenih novinarskih izvora u Hrvatskoj!

- U vreme kada je Jadranka Kosor bila na vrhuncu svoje moći, njih dvoje su se zbližili, a među političkim oponentima HDZ-a, ali i Golužinim neprijateljima, moglo se čuti da su vrlo bliski, a nagađalo se da su i u ljubavnoj vezi. On je redovno učestvovao u kampanjama HDZ-a, kao i na mitinzima ove političke partije. Non-stop su bili zajedno. Slavku je na kraju stigla i nagrada za angažman - mesto selektora rukometne selekcije Hrvatske - kaže naš izvor i podseća da je Goluža bio kandidat HDZ-a na jednim od izbora za poslanika u Metkoviću.

Goluža je naklonost nekada vladajućoj hrvatskoj partiji objašnjavao svojim "pravom na političku orijentaciju", uz napomenu da od svog učešća u političkom radu nije dobio nikakvu finansijsku korist.

- Kao svaki građanin Republike Hrvatske i ja imam pravo na političku orijentaciju, i ne vidim ništa sporno u tome. Za HDZ sam bio u trenucima kad je na vlasti bio SDP i kada je moj politički izbor mogao doneti više štete nego koristi. Bez obzira na današnju situaciju u HDZ-u i negativne konotacije koje se vežu uz stranku, i dalje sam veran član stranke i nisam od onih koji traže političku opciju koja bi im donela korist. Uz HDZ sam bio kad je bilo dobro, biću i sad kad je loše. Nemam nikakvih političkih ambicija, moje je pravo da budem u stranci koja meni odgovara - objasnio je  Goluža.

Hrvatski selektor opet je u žiži srpske javnosti zbog skandalozne izjave nakon susreta i pobede na Olimpijadi protiv selekcije Srbije.

- Ne mogu se tome oteti, ali svaka misao o utakmici me podseća na film "Oluja" - rekao je selektor "kockastih".

Zanimljivo, na to je reagovala Anđelina Džoli, a Slavko Goluža danas je izrazio zadovoljstvo što holivudski superstar prati utakmice njegove reprezentacije.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA